Home Πολιτικά - Φωκίδα Παρών» δηλώνει έμμεσα πλην σαφέστατα
Πολιτικά - Φωκίδα - 25 Ιανουαρίου, 2016

Παρών» δηλώνει έμμεσα πλην σαφέστατα

 Ο κ. Κόκκινος με την συνέντευξή του υπενθυμίζει για τα καλά την παρουσία του στην περιοχή και μάλιστα τώρα που αλλάζουν οι συνθήκες, τόσο εντός της ΝΔ, αλλά και στην πολιτική του καριέρα. Είναι γνωστή άλλωστε η διαταραχή των σχέσεών του με τον περιφερειάρχη του κ. Χατζημάρκου. Ως εκ τούτου, μια νέα υποψηφιότητα στην ίδια θέση με τις παρούσες συνθήκες   στο Νότιο Αιγαίο είναι σχεδόν αδύνατη. Οπότε, η εμφάνισή του στη Φωκίδα και η διεκδίκηση του δήμου Δωρίδας φαντάζει ως την πιθανότερη εξέλιξη. 

Δύσκολα για υποψήφιος βουλευτής, σχετικά εύκολα για υποψήφιος στη Δωρίδα


Εκεί που είναι αρκετά δύσκολα να βρεθεί είναι στη θέση του υποψηφίου βουλευτή. Το κυριότερο εμπόδιο ως προς αυτό είναι το γεγονός ότι λόγω της θέσης του αντιπεριφερειάρχη που κατέχει έχει ασυμβίμαστο μέρι το τέλος Αυγούστου του 2019. Ακόμη όμως και στην υποθετική περίπτωση που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντέξει έως τότε και πάλι δύσκολο είναι αφενός στις εσωκομματικές εκλογές στοιχήθηκε  πίσω από τον κ. Μειμαράκη ο οποίος αν είναι να πιέσει- οι πληροφορίες μου λένε ότι θα πιέσει – θα το κάνει για την κα Μανδρέκα η οποία στη Φωκίδα του έφερε ένα από τα καλύτερα ποσοστά του σε πανελλαδικό επίπεδο.
Εκτός αυτού, παρών στις επόμενες εκλογές έχουν ήδη δηλώσει αρκετά στελέχη ενώ δεν αποκλείεται μέχρι τότε να θέσει τον ευατό του στη διάθεση του κόμματος και ο κ. Φουσέκης. 
Ως εκ τούτου αν θελήσει ο κος Κόκκινος να ανακατευτεί με τη Φωκίδα το πιο πιθανό είναι να το κάνει από τη θέση του υποψηφίου δημάρχου Δωρίδας που έτσι και αλλιώς η συντηρητική παράταξη δεν διαθέτει κανέναν αξιόλογο υποψήφίο,  τουλάχιστον δεν έχει φανεί μέχρι στιγμής
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Προγράμματα μεσιτικών γραφείων τεχνολογίας cloud: Γιατί προσφέρουν περισσότερη οργάνωση και ευελιξία

Η οργάνωση, η ευελιξία και η αύξηση παραγωγικότητας είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστ…