Home Αθλητικά Παραιτήθηκε από πρόεδρος των βετεράνων του Φωκικού ο Σ. Γιαννοσπύρος
Αθλητικά - 1 Ιουνίου, 2022

Παραιτήθηκε από πρόεδρος των βετεράνων του Φωκικού ο Σ. Γιαννοσπύρος

Επιστολή παραίτησης από πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ των βετεράνων του Φωκικού απέστειλε προς τους παλαιούς του συμπαίκτες και φίλους ο Σάββας Γιαννοσπύρος.
Στο κείμενο αναφέρει ως λόγους παραίτησης τους προσωπικούς χωρίς να αναφέρει τίποτε περαιτέρω
Το κείμενο της παραίτησης αναφέρει:

Αγαπητοί μου συμπαίκτες και φίλοι,

Με τη παρούσα υποβάλλω τη παραίτησή μου ως τακτικό μέλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των Παλαιμάχων «Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΣ» .
Η δύσκολη (και αμετάκλητη) αυτή απόφασή μου προέκυψε λόγω των αυξημένων προσωπικών μου υποχρεώσεών (και μόνο), ένα δεδομένο που έχει σαν συνέπεια τον περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο για τις ανάγκες λειτουργίας και δραστηριότητας του σημαντικού συλλόγου μας.
Ελπίζω να κατανοήσετε την επιτακτική ανάγκη αυτής της απόφασής μου και να μου συγχωρήσετε τον όποιο αιφνιδιασμό ή την πιθανή έκπληξή σας.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας του «Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΣ» και νοιώθω ευγνώμων για τη βοήθειά και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.
Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνδρομή ή βοήθεια για την εξέλιξη και το καλό του συλλόγου μας αλλά και για πρωτοβουλίες που στοχεύουν (πέραν των άλλων) στην επιβεβλημένη «επανεκκίνηση» της ιστορικής ομάδας του «Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΣ», αποχωρώ από μέλος του Δ.Σ., ζητώντας την άμεση αντικατάστασή μου.

Άμφισσα , 27 Μαΐου 2022
Με αγάπη & εκτίμηση
Σάββας Λ. Γιαννοσπύρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…