Home Κοινωνικοί φορείς Πίτα με χορό και σινεμά από την Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας – Δωρεάν εισιτήρια από την ΩτΦ
Κοινωνικοί φορείς - 28 Ιανουαρίου, 2015

Πίτα με χορό και σινεμά από την Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας – Δωρεάν εισιτήρια από την ΩτΦ

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Άμφισσας με ιδιαίτερη χαρά απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας την Κυριακή 1/2/2015.Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 7:30μ.μ με την κοπή της πίτας, στις 8:00μ.μ θα ακολουθήσει Tango Show από τις χορευτικές ομάδες της Patras Tango Academia και θα κλείσει στις 9:00μ.μ. με την προβολή της ταινίας ”Bar El Chino” σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αργεντινής και το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας.Σας περιμένουμε όλους σε μία μαγική βραδιά που θα συνδυάσει τον χορό με τον κινηματογράφο.Γενική είσοδος:5€

 

 Bar El Chino

 

Περίληψη

Το μπαρ “El Chino” είναι ένα μέρος με ξεφτισμένους τοίχους, στο οποίο διατηρείται η ουσία του τανγκό. Οι βετεράνοι ήρωες είναι εμβληματικοί, ιδιαίτερα ο ιδιοκτήτης του, ο Χόρχε Γκαρσές, γνωστός ως ‘El Chino’ (ο Κινέζος). Όσο ζούσε, ήταν σημείο έλξης για πολύν κόσμο που έβρισκε στο μπαρ και στους καλλιτέχνες του την αξία του αυθεντικού, χωρίς προσωπεία και εμπορικά τρικ. Ο Χόρχε, ένας κινηματογραφιστής, τραβάει επί μήνες σκηνές στο μπαρ, με την ιδέα να κάνει ένα ντοκυμαντέρ που να συλλαμβάνει την ουσία της ατμόσφαιρας του μπαρ, αλλά σταματάει όταν ο Τσίνο πεθαίνει. Όταν γιορτάζει εκεί τα γενέθλιά του, γνωρίζει τη Μαρτίνα, η οποία τραβάει σκηνές για την τηλεόραση. Μετά από πολλές συζητήσεις, αποφασίζουν να κάνουν μαζί μια ταινία για το μπαρ.

 

Ανακοίνωση

 

Σημειώνουμε ότι δυο αναγνώστες μας θα κερδίσουν δωρεάν πρόσκληση για την είσοδό τους στην εκδήλωση. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον στο 2265079205 ή 6949070710.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και για τη Σταλλού η Ανανεωτική Δύναμη

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και για τη Σταλλού η Ανανεωτική Δύναμη Τη μη εφαρμογή της ισχύ…