Home Διεθνή Πήρε ναρκωτικά για περιπετειώδες σεξ και κατέληξε στο νοσοκομείο με 15 βραστά αβγά στο ορθό του!
Διεθνή - 26 Αυγούστου, 2018

Πήρε ναρκωτικά για περιπετειώδες σεξ και κατέληξε στο νοσοκομείο με 15 βραστά αβγά στο ορθό του!

 

Ο 29χρονος Ολλανδός ήθελε να διευρύνει τους σεξουαλικούς του ορίζοντες αλλά κάποια πράγματα… απλώς δεν γίνονται

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η ερωτική συνεύρεση με τη σύντροφό του για έναν 29χρονο Ολλανδό, ο οποίος είχε την άκρως ατυχή έμπνευση να πάρει με την αγαπημένη του ναρκωτικά, προκειμένου να διευρύνουν τους σεξουαλικούς τους ορίζοντες.

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Dutch Magazine for Healthcare, το ζευγάρι είχε πάρει το ναρκωτικό GHB, μία από τις ουσίες που χαρακτηρίζονται «date-rape drugs» αφού έχουν χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα από δράστες σε βιασμούς, για να καταστήσουν τα θύματά τους τελείως ανήμπορα.

 

Όπως εξήγησε ο 29χρονος στους γιατρούς του νοσοκομείου όπου κατέφθασε την ίδια μέρα με βασανιστικούς πόνους, υπό την επήρεια των ναρκωτικών αποφάσισαν μαζί με τη σύντροφό του να βράσουν 15 αβγά, να τα ξεφλουδίσουν και κατόπιν να τα εισάγουν στο απευθυσμένο του.

Ο μεγάλος αριθμός των σφοχτών αβγών προκάλεσε ρήξη του εντερικού τοιχώματος με αποτέλεσμα να νιώσει φριχτό πόνο λίγη ώρα αργότερα και να σπεύσει στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί αποφάσισαν αμέσως να προχωρήσουν σε επείγουσα λαπαροτομία, ώστε να αποκτήσουν γρήγορα πρόσβαση στην κοιλιακή χώρα του άνδρα και να αφαιρέσουν τα πολτοποιημένα αυγά και τα αέρια που θα μπορούσαν να τον σκοτώσουν, αν η επέμβαση καθυστερούσε.

«Αφαιρέσαμε τα αυγά και ξεπλύναμε την κοιλιακή κοιλότητα όσο καλύτερα μπορούσαμε, ενώ στη συνέχεια ράψαμε την οπή που είχε δημιουργηθεί στο εντερικό τοίχωμα», αναφέρει ένας από τους γιατρούς που τον είχε αναλάβει στο περιοδικό. Όπως εξηγεί μάλιστα, ο άνδρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Εντατική για αρκετές ώρες μετά την επέμβαση, προτού μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο, όπου και παρέμεινε για μια εβδομάδα πριν πάρει εξιτήριο.

 
πηγή protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…