Home Εικόνες Αρχικής Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μέλους Aluminco Α.Ε.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγίου Θωμά, Δερβενοχωρίων και Τανάγρας, Πατήρ Γεώργιος Μανωλόπουλος. Καλωσόρισμα απηύθυνε ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΣΒΣΕ, κ. Παναγιώτης Σκιαδάς, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά και τονίζοντας ότι στόχος του Συνδέσμου και των βιομηχανιών που τον απαρτίζουν είναι η ευημερία της ευρύτερης περιοχής.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, o οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε τη συνεισφορά του Συνδέσμου σε ένα οικοσύστημα που αναπτύσσεται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, σημειώνοντας ότι είναι μεταξύ των καθηκόντων των αιρετών να συνδράμουν με κοινές δράσεις και έργα τις προσπάθειες του Συνδέσμου.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ανθεκτικότητα που έδειξε η βιομηχανία την περίοδο της κρίσης και στην αξία που αυτή έχει για την περιφερειακή και τοπική οικονομία αντίστοιχα.

Ο ΣΒΣΕ είχε την τιμή να φιλοξενεί στην εκδήλωση ως επίσημη ομιλήτρια τη Γενική Γραμματέα Βιομηχανίας κα Θέμιδα Ευτυχίδου, με θέμα «Εθνική Βιομηχανική Στρατηγική».

Στην ομιλία της η Γενική Γραμματέας αναφέρθηκε στη δομή, τους στόχους και το σχέδιο δράσης (παρεμβάσεις και προϋπολογισμός) για την υλοποίηση της Εθνικής Βιομηχανικής Στρατηγικής, καθώς και στην πορεία υλοποίησής του. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που παρουσιάζουν για τη βιομηχανική δραστηριότητα και οικονομία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δύο έργα της ΟΧΕ Ασωπού, η ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης Οινοφύτων καθώς και η δημιουργία υποδομής για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση και Αξιοποίηση Βιομηχανικών Αποβλήτων.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κ. Ευάγγελος Κούκουζας, καθώς και οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Ευβοίας και Ευρυτανίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, Αθανάσιος Κυρίτσης, Ιωάννης Γεροντίτης και Χρήστος Τσάμπρας αντίστοιχα.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες μέλη του Συνδέσμου, Aluminco και ElvalHalcor και υποστηρικτής η ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ GROUP.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…