Home Κοινωνικοί φορείς Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προσηλίου Φωκίδας καταγγέλλει : Προβληματική η διέλευση στο δρόμο Άμφισσα – Βίνιανη από τους Ρομά
Κοινωνικοί φορείς - 24 Ιουνίου, 2018

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προσηλίου Φωκίδας καταγγέλλει : Προβληματική η διέλευση στο δρόμο Άμφισσα – Βίνιανη από τους Ρομά

 Διαμαρτύρεται για τα προβλήματα στη διέλευση στο δρόμο Άμφισσας – Βίνιανης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προσηλίου καταγγέλλοντας ότι οι Ρομά δημιουργούν προβλήματα στα διερχόμενα οχήματα. 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κ.Μέγας διευκρίνισε ότι το έγγραφο δίνεται τώρα στη δημοσιότητα γιατί κάποιοι εντέχνως προσπάθησαν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο της περιοχής, πως ο σύλλογος επιθυμεί να κλείσει το δρόμο. «Εμείς δε ζητήσαμε ποτέ κάτι τέτοιο. Το μόνο που θέλουμε είναι καλύτερη αστυνόμευση, στο σημείο του καταυλισμού», τόνισε. 
Με την επιστολή τους που απευθύνουν στο Δήμαρχο Δελφών, στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας ζητούν τη λήψη μέτρων, σημειώνοντας αναλυτικά τα ακόλουθα:
 
Θέμα: ΔΙΕΛΕΥΣΙΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ – ΒΙΝΙΑΝΗΣ
 
Κύριοι, 
Ο δρόμος που οδηγεί από Άμφισσα προς τον οικισμό Βίνιανης, ήταν επικίνδυνος από τους Ρομά και πριν το συμβάν.
Ειδικά τώρα όμως, η κατάσταση έχει ξεφύγει με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε να μετακινούμεθα από άλλο δρόμο κάνοντας τα διπλά χιλιόμετρα, άρα και με το διπλό κόστος καυσίμων. Είναι άτομα που μετακινούνται δυο και τρεις φορές τη μέρα λόγω εργασίας σε χωράφια και στάβλους, που όταν επιλέξουν το σύντομο δρόμο, οι Ρομά βγαίνουν μπροστά, προκαλούν και απειλούν δημιουργώντας προβλήματα!
Επειδή αν δε ληφθούν άμεσα μέτρα η ζωή μας διατρέχει άμεσο κίνδυνο, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.
 
Ευχαριστούμε 
Για το ΔΣ  Ο πρόεδρος 
Μέγας Κωνσταντίνος
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…