Home Πολιτισμός Ο επικεφαλής του Κινήματος Ενεργών Πολιτών Δωρίδας κ. Γιώργος Αρτινόπουλος χαιρετίζει το ΟΧΙ της Φωκίδας : «Τώρα όλοι οφείλουμε να επιδείξουμε ψυχραιμία και να συμβάλουμε στο ξεπέρασμα του όποιου διχασμού
Πολιτισμός - 8 Ιουλίου, 2015

Ο επικεφαλής του Κινήματος Ενεργών Πολιτών Δωρίδας κ. Γιώργος Αρτινόπουλος χαιρετίζει το ΟΧΙ της Φωκίδας : «Τώρα όλοι οφείλουμε να επιδείξουμε ψυχραιμία και να συμβάλουμε στο ξεπέρασμα του όποιου διχασμού

 Μήνυμα ενότητας στέλνει ο επικεφαλής του Κινήματος Ενεργών Πολιτών Δωρίδας κ. Γιώργος Αρτινόπουλος, στη δήλωσή του για τη μεγάλη νίκη του Όχι και στη Φωκίδα.

Αναλυτικά σημειώνει τα εξής:


«Χαιρετίζω το μεγάλο και περήφανο ΟΧΙ και στη Φωκίδα.
 Η μεγάλη νίκη του ελληνικού λαού αποτέλεσε ένα ηχηρό χαστούκι στο κατεστημένο της Ελλάδας και της Ευρώπης, αποτέλεσε μια τεράστια νίκη της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της νέας γενιάς. 
Στη Φωκίδα το ποσοστό πάνω από 57% που συγκέντρωσε το ΟΧΙ, έδειξε για μια ακόμα φορά ότι ο Ελληνικός Λαός με το ιστορικό ΟΧΙ, όρθωσε το ανάστημα του ενάντια στους εκβιασμούς, τον φόβο και το όργιο τρομοκρατίας που εξαπολύθηκε από όλους τους τοπικούς, εθνικούς και ξένους εργολάβους και υποστηρικτές του σάπιου οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου που διέλυσε τη χώρα. 
Τώρα όλοι οφείλουμε να επιδείξουμε ψυχραιμία και να συμβάλουμε στο ξεπέρασμα του όποιου διχασμού αναδείχθηκε από το φόβο και την κινδυνολογία. 
Χαιρετίζω από καρδιάς όλους τους πολίτες της Δωρίδας που με την ψήφο τους συνέβαλαν στη μεγάλη νίκη του ελληνικού λαού και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω μαζί τους, με ακόμα μεγαλύτερη πίστη, τον αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας με κοινωνική δικαιοσύνη και την προώθηση λύσεων με σκοπό την ανάσχεση της φτώχειας και την αναγέννησή του. 


ΑΡΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΚΕΠ ΔΩΡΙΔΑΣ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…