Home Π.Ε. Φωκίδας Οι δήμαρχοι της Φωκίδας αδειάζουν Σπανό: “Δεν γνωρίζουμε την πρόταση που κατατέθηκε”
Π.Ε. Φωκίδας - 30 Μαρτίου, 2021

Οι δήμαρχοι της Φωκίδας αδειάζουν Σπανό: “Δεν γνωρίζουμε την πρόταση που κατατέθηκε”

 Ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει τελευταίος

Ήθελε μόνο τη βοήθειά τους

 

 

Η γνώση που είχαν οι δυο δήμαρχοι της περιοχής μας για το ράλι έχει μεγάλη σημασία για τον τρόπο που εξελίχθηκε το θέμα, αλλά και για το κατά πόσο υπολογίζει τους συνεργάτες του ο Περιφερειάρχης, καθώς δεν είχαν ιδέα, έως και εχθές το βράδυ τι περιλαμβάνει η πρόταση που κατατέθηκε από το δίδυμο Καραϊσκου – Σπανού!

Ρωτήσαμε και τους δυο Δημάρχους τι γνώριζαν για την πρόταση της περιφέρειας για το rally Acropolis.  Η απάντηση που μας έδωσαν ήταν ακριβώς ίδια, αν και μιλήσαμε τηλεφωνικά και σε διαφορετικό χρόνο. Τόσο ο Δήμαρχος Δωρίδας κ. Γιώργος Καπεντζώνης, όσο και ο δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής μας είπαν ότι ο Περιφερειάρχης κ. Σπανός επικοινώνησε την περασμένη εβδομάδα μαζί τους και τους ρώτησε αν θα στηρίξουν τη διεκδίκηση και αν θα βοηθήσουν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Φυσικά και οι δυο Δήμαρχοι συναίνεσαν. Κανένας σώφρων άνθρωπος εξάλλου δε θα έλεγε όχι, αν και ο Δήμαρχος Δωρίδας είχε την πολύ κακή προηγούμενη εμπειρία που επί Μπακογιάννη βοήθησε, στήριξε και οικονομικά το ράλι, μόνο που τελικά η Δωρίδα δεν συμπεριελήφθη στις ειδικές διαδρομές.

Επιμείναμε στην ερώτησή μας ζητώντας διευκρινήσεις σχετικά με την πρόταση που κατατέθηκε και τι αυτή περιλαμβάνει. Κανένας από τους δυο δημάρχους δεν μπόρεσε να μας διαφωτίσει. Μοναδική διαφορά μεταξύ τους είναι ότι ο κ. Ταγκαλής είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να επικοινωνήσει με τον Περιφερειάρχη, προκειμένου να μάθει τι περιλαμβάνει η πρόταση για τη Φωκίδα, αλλά και για τους γενικότερους χειρισμούς!

Στην ερώτηση πάντως αν τους είχε αναφερθεί ότι όλες οι διαδικασίες θα γίνουν από κοινού, μεταξύ του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Λαμιέων ή αν είχαν συμφωνήσει ώστε ο κ. Καραϊσκος να εκπροσωπήσει όλους τους δήμους της Στερεάς η απάντηση ήταν αρνητική. Ως προς τη συνεργασία των δυο και την επικοινωνιακή στρατηγική που ακολουθήθηκε, φέρονται να μην είχαν ιδέα, αν και δε μας εκπλήσσει, αν αναλογιστούμε ότι κανένας δεν έχει ιδέα για το περιεχόμενο της πρότασης, ούτε καν οι ενδιαφερόμενοι δήμοι. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…