Home Κοινωνικοί φορείς Οικονομική ενίσχυση των καταστημάτων στον Κορινθιακό που επλήγησαν από την ύπαρξη μεδουσών
Κοινωνικοί φορείς - 9 Αυγούστου, 2017

Οικονομική ενίσχυση των καταστημάτων στον Κορινθιακό που επλήγησαν από την ύπαρξη μεδουσών

 Ο Σ.Π.Ο.Α.Κ. ευαισθητοποιημένος από παράπονα κατοίκων, καθώς κι από παρεμβάσεις επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις παραλίες του Κορινθιακού εξαιτίας του έκτακτου φυσικού φαινομένου της ύπαρξης υπερπληθυσμού μεδουσών στον Κορινθιακό Κόλπο, ανέλαβε την πρωτοβουλία να αιτηθεί εγγράφως στις 7/8/2017 την παρέμβαση του Υπουργού Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου για την λήψη μέτρων οικονομικής στήριξης των επιχειρήσεων που πλήττονται από το εν λόγω φαινόμενο. 

 
Το περιεχόμενο του αιτήματος έχει ως κάτωθι:
 
«Κύριε Υπουργέ,
 
Θεωρούμε ότι σας είναι γνωστό το έκτακτο φυσικό φαινόμενο της ύπαρξης υπερπληθυσμού μεδουσών στον Κορινθιακό Κόλπο, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση των λουομένων στις παραλίες του Κορινθιακού και τον εξ αυτού κίνδυνο οικονομικής κατάρρευσης εκατοντάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται παραδοσιακά στις παραλίες του Κορινθιακού.
 Αναγνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η πατρίδα μας, αλλά και την ευαισθησία της κυβέρνησης σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, ζητούμε την παρέμβασή σας για την λήψη μέτρων οικονομικής στήριξης και διευκόλυνσης των εκατοντάδων επιχειρήσεων και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στις εν λόγω παραλίες.»
 
 
Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ»
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…