Home Παραπολιτικά Ξεκάθαρες κουβέντες σχετικά με τη ΔΕΥΑ
Παραπολιτικά - 30 Ιουνίου, 2020

Ξεκάθαρες κουβέντες σχετικά με τη ΔΕΥΑ

 Επειδή εδώ δεν παίζουμε, ούτε κάνουμε συνεντεύξεις  κατ΄ ανταποδοτικότητα θα πρέπει ευθύς εξαρχής να σας πούμε δύο πραγματάκια σχετικά με τη ΔΕΥΑ και το κόψιμο πολλών παροχών που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα. 

Πρώτα από όλα θα συμφωνήσουμε να κόβεται το νερό σε όσους έχουν παχιά πορτοφόλια και από σύστημα και βίτσιο αρνούνται να πληρώσουν ή να κάνουν διακανονισμό. Πρόκειται για την κατηγορία “επαγγελματίες τζαμπατζήδες”, στους οποίους πέρασε από το μυαλό ότι όλοι οι άλλοι που πληρώνουν είναι  “κοροϊδάρες ” 
Η δεύτερη περίπτωση είναι  να  αντιληφθούμε ότι κόπηκε το νερό σε φτωχό άνθρωπο , σε πολίτη που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να πληρώσει ή να διακανονίσει . Στην περίπτωση αυτή σας υποσχόμαστε ότι (δημοσιογραφικά)  θα γίνει ο πόλεμος της Κορέας, θα κλάψουμε (σσ πολιτικά) μανούλες. Και θα συμβεί διότι θεωρούμε και δεν το διαπραγματευόμαστε ότι το νερό , όπως το φαί και το ρεύμα, είναι  κοινωνικό αγαθό και δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα νοικοκυριό. Τόσο απλά!!!
Αυτά για να εξηγιόμαστε και να μην παρεξηγιόμαστε.
Υ.Γ. Και κάτι ακόμη. Καλό θα είναι ο κ Ταγκαλής και ο κ Σωτηροπουλος να μην προχωρήσουν  σε αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού , όπως φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει το νέο τιμολόγιο μετά την αναλογιστική μελέτη που ήδη τρέχει.
Απλά , θα τους υπενθυμίσω ότι όταν η προηγούμενη δημοτική αρχή έκανε αυξήσεις  μας βρήκε απέναντι γιατί έχουμε μια φυσική απέχθεια στις φορομπηχτικές πολιτικές , ιδίως όταν πρόκειται για προϊόντα πρώτης ανάγκης. Το ίδιο θα πράξουμε και τώρα, θα βρεθούμε απέναντι από άποψη. 
Επιπλέον, να υπενθυμίσω στους αναγνώστες μας ότι όταν ο κ Παναγιωτόπουλος προχώρησε σε αυξήσεις η παράταξη του κ Ταγκαλή είχε προσφύγει δικαστικά για να τις ακυρώσει… και τότε δεν είχαμε διαφωνήσει
Αναμένουμε, λοιπόν,  με αγωνία τις αποφάσεις της μελέτης και ελπίζουμε να μην έχουμε αρνητικές εκπλήξεις, ιδίως σε εποχές μετά τη δεκάχρονη οικονομική κρίση και στην καρδιά της υγειονομικής κρίσης με τους χιλιάδες  ανέργους και αυτούς που ζουν με τα επιδόματα…
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Προγράμματα μεσιτικών γραφείων τεχνολογίας cloud: Γιατί προσφέρουν περισσότερη οργάνωση και ευελιξία

Η οργάνωση, η ευελιξία και η αύξηση παραγωγικότητας είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστ…