Home Στερεά Ν.Κακλαμάνης: Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας
Στερεά - 30 Αυγούστου, 2018

Ν.Κακλαμάνης: Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας

 Οι ζυμώσεις έχουν πάρει «φωτιά» στη ΝΔ σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα χρίσματα που καλείται να δώσει η Πειραιώς σε υποψήφιους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τα «φώτα» ωστόσο να πέφτουν στο λεκανοπέδιο Αττικής και συγκεκριμένα στους Κώστα Μπακογιάννη και Γιώργο Πατούλη.

Τα παραπάνω άλλωστε επιβεβαιώνονται από την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη στο «Ραδιόφωνο 24/7», ο οποίος έχει επιφορτιστεί με τη στρατηγική του κόμματος στην προεκλογική περίοδο, αλλά και την επιλογή προσώπων σε κομβικούς δήμους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Πατούλης έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αθήνας, ενώ ο κ. Μπακογιάννης «το σκέφτεται», όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει.

Ωστόσο, αν και ο κ. Κακλαμάνης δεν άνοιξε πλήρως τα «χαρτιά» του, άφησε να εννοηθεί ότι οι ζυμώσεις… καλά κρατούν για το ποιος από τα δύο πρόσωπα θα προωθηθεί από την Πειραιώς για τον δήμο Αθηναίων.

«Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας», τόνισε με νόημα ο αντιπρόεδρος της Βουλής, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφερθεί με λεπτομέρειες στο πολιτικό μέλλον του κ. Πατούλη και στο αν ευσταθούν οι πληροφορίες περί μετακίνησής του στην Περιφέρεια Αττικής, «γιατί ενδεχομένως να μην έχουν καταλήξει ακόμα οι συζητήσεις», όπως είπε.

«Θα είναι παρών (σ.σ. ο Γιώργος Πατούλης) στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά το από ποια θέση θα το μάθουμε όταν έρθει η ώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.

Όπως επισημαίνουν πηγές από την Πειραιώς, η ΝΔ φέρεται να ασκεί πιέσεις στον κ. Πατούλη προκειμένου να αποσύρει την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων προς όφελος του κ. Μπακογιάννη. «Αντίδωρο» σε περίπτωση που αποδεχτεί την αλλαγή στα πλάνα του φέρεται να είναι το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η πλευρά Μπακογιάννη έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με «γαλάζιους» κομματικούς παράγοντες της Αθήνας.

indicator.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Προγράμματα μεσιτικών γραφείων τεχνολογίας cloud: Γιατί προσφέρουν περισσότερη οργάνωση και ευελιξία

Η οργάνωση, η ευελιξία και η αύξηση παραγωγικότητας είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστ…