Home Εικόνες Αρχικής Με απόλυτη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το θεραπευτήριο Ιτέας και τη Δημοτική Κοινότητα

Με απόλυτη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το θεραπευτήριο Ιτέας και τη Δημοτική Κοινότητα

Με αθρόα συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους , απο το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ατόμων με αναπηρία του Θεραπευτηρίου Ιτέας με την συνεργασία της Κοινότητας Ιτέας και τον Πρόεδρο αυτής κ. Γιάννη Λύτρα.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων που έχει προγραμματίσει το ΚΔΗΦ Ιτέας , για τον μήνα Δεκέμβριο με θέμα την ευαισθητοποίηση για την αναπηρία και την κοινωνική ενσυναίσθηση.Στόχος ήταν με ευχάριστο και βιωματικό τρόπο να περάσει σε όλους το μήνυμα ότι οι συνάνθρωποι μας με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις έχουν δικαίωμα ισότιμης και δίκαιης συμμετοχής στην κοινωνική ζωή.
Στους άξονες λειτουργίας του κέντρου που χρηματοδοτείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Στερεά Ελλάδα 2014 -2020” και Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, προβλέπεται η διοργάνωση στοχευμένων δράσεων δικτύωσης με την μέγιστη δυνατή επίτευξη συνεργασιών με άλλους φορείς , με στόχο την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας , την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την καταπολέμηση των διακρίσεων .
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν : ο Aντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κ. Γιώργος Δελμούζος , ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής , οι Αντιδήμαρχοι Δελφών κ.κ. Γιώργος Τσατσαρώνης και Ανδρέας Παναγιωτόπουλος , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων Δήμου Δελφών κα Χρυσούλα Σεγδίτσα -Πονήρη, η Πρόεδρος της κοινότητας Κίρρας κα Μαίρη Καπαρέλη ,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άμφισσας κ.Παναγιώτης Μερινόπουλος.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ιτιά», τον Πολιτιστικό Όμιλο Ιτέας «Ο Δεσμός» , τον Μουσικοχορευτικό και Λαογραφικό ‘Όμιλο Ιτέας «Το Χοροστάσι», το ΚΑΠΗ Ιτέας με την προσφορά κερασμάτων για όλους , καθώς ,την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος ,το ΚΔΑΠ Δήμου Δελφών και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Ιτέας με τα εργαστήρια κατασκευής στολιδιών και την Δημοτική Φιλαρμονική Ιτέας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…