Home Πολιτικά - Φωκίδα Μανδρέκα για φυλακές Μαλανδρίνου: ΄”Έλήξε ομαλά η ομηρία. Ευχαριστούμε τις δυνάμεις ασφαλείας”
Πολιτικά - Φωκίδα - 17 Μαρτίου, 2013

Μανδρέκα για φυλακές Μαλανδρίνου: ΄”Έλήξε ομαλά η ομηρία. Ευχαριστούμε τις δυνάμεις ασφαλείας”

Ενημέρωση μέσω του facebook για τα τεκταινόμενα στις φυλακές Μαλανδρίνου έκανε πριν από περίπου μια ώρα η βουλευτής Φωκίδας Ασπασία Μανδρέκα η οποία τονίζει ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το αρμόδιο υπουργείο
Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σχετικά με την κατάσταση που εξελίσσεται από χθες στο κατάστημα κράτησης των φυλακών Μαλανδρίνου και αφού βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης αλλά και τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στη περιοχή σάς ενημερώνω ότι ο κρατούμενος Αλκέτ Ριζάι μαζί με δύο άλλους κρατούμενους συνεργούς του κρατά σε ομηρία τέσσερις φύλακες των φυλακών. Ο πέμπτος όμηρος φύλακας ο οποίος κατά της πρωινές ώρες διέφυγε της επιρροής του Ριζάι είναι καλά στην υγεία του. Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη διαπραγμάτευση μεταξύ των κρατουμένων και των ειδικών του Υπουργείου Δικαιοσύνης ώστε, κατά τα αιτήματα των κρατουμένων να τούς δοθεί δυνατότητα διαφυγής από τις φυλακές. Ολόψυχα εύχομαι να λυθεί ομαλά η κατάσταση και με ασφάλεια για όλους.

Το Νέο μή νυμα της κας Μανδρέκα αναφέρει:

Μόλις έληξε ομαλά η ομηρία των σωφρονιστικών υπαλλήλων από τον κακοποιό Αλκέτ Ριζάι και τους συνεργούς του. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους! Ευχόμαστε τα καλύτερα στους ταλαιπωρημένους φύλακες και στις οικογένειές τους. Ευχαριστούμε θερμά τις δυνάμεις ασφαλείας και όλους όσοι δούλεψαν για τουλάχιστον 24 ώρες για να πάνε όλα κατ΄ευχήν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…