Home Δήμος Δελφών Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του 2022 του Δήμου Δελφών, αφιερωμένο στον Μικρασιατικό Ελληνισμό και στους Μικρασιάτες Πρόσφυγες
Δήμος Δελφών - Εικόνες Αρχικής - 31 Δεκεμβρίου, 2021

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του 2022 του Δήμου Δελφών, αφιερωμένο στον Μικρασιατικό Ελληνισμό και στους Μικρασιάτες Πρόσφυγες

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή και την εγκατάσταση στον τόπο μας προσφύγων από τις Αλησμόνητες Πατρίδες, ο Δήμος Δελφών εξέδωσε επετειακό, εβδομαδιαίο ημερολόγιο για το νέο έτος με αναφορές στην Μικρά Ασία, στους τόπους απ’ όπου ήλθαν στα μέρη του σημερινού Δήμου Δελφών πρόσφυγες, στα ήθη και τα έθιμα έφεραν από τις πατρίδες τους και ζυμώθηκαν με τα αντίστοιχα των ντόπιων, διαμορφώνοντας τη σημερινή πολιτιστική μας ταυτότητα.

📌 Εκατό χρόνια από τον ερχομό των Μικρασιατών Προσφύγων ο Δήμος Δελφών τιμά τις μνήμες και την παράδοσή τους κι εργάζεται ώστε αυτές οι μνήμες να μη σβήσουν!

Το ημερολόγιο θα διανεμηθεί δωρεάν από τις δημοτικές βιβλιοθήκες Άμφισσας και Ιτέας από την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

✨Ο Δήμαρχος Δελφών, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι στο Δήμο, εύχονται να είναι καλό, ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος 2022!

Από το Γραφείο του Δημάρχου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…