Home Κοινωνικοί φορείς Κοινωνικές δράσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και των Αστυνομικών Διευθύνσεών της, στο πλαίσιο των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους
Κοινωνικοί φορείς - 24 Δεκεμβρίου, 2020

Κοινωνικές δράσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και των Αστυνομικών Διευθύνσεών της, στο πλαίσιο των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, επισκέφθηκαν τα Εκκλησιαστικά Γηροκομεία Σπερχειάδας και Στυλίδας, καθώς επίσης το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας και το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης

Οι επισκέψεις στα Εκκλησιαστικά Γηροκομεία, πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κκ Συμεών

Παρόμοιες κοινωνικές δράσεις πραγματοποίησαν και οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας

Συγκεντρώθηκαν αγαθά από το αστυνομικό προσωπικό και προσφέρθηκαν σε φιλανθρωπικά Ιδρύματα, Συλλόγους και Φορείς, στελέχη και εκπρόσωποι των οποίων εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου

Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της, στο πλαίσιο των φετινών Εορτών, προγραμμάτισαν και υλοποίησαν δράσεις κοινωνικού – φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Φούρλας, επισκέφθηκαν σήμερα (24-12-2020) τα Εκκλησιαστικά Γηροκομεία Σπερχειάδας και Στυλίδας, της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας και προχθές (22-12-2020) το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας και το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, όπου προσέφεραν τρόφιμα, είδη γενικής χρήσης και καθαριότητας, βιβλία και άλλα αγαθά που συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό.

Γίνεται μνεία ότι οι επισκέψεις στα Εκκλησιαστικά Γηροκομεία, έγιναν παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κκ Συμεών, ο οποίος ευχαρίστησε το αστυνομικό προσωπικό για τη ανιδιοτελή του προσφορά και εξήρε το έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία.

Παρόμοιες κοινωνικές δράσεις πραγματοποίησαν και οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας, όπου ομοίως προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, που συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό τους, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι τα έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, προχθές (22-12-2020), ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχος Απόστολος Κουφός, προσέφερε τρόφιμα και είδη ένδυσης, σε εκπρόσωπο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού», που εδρεύει στη Χαλκίδα.

 

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος, προσέφερε σήμερα (24-12-2020), τρόφιμα, είδη γενικής χρήσης και καθαριότητας, για τη ενίσχυση του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας Αγίων Ευρυτάνων Καρπενησίου.

 

Ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Τοπάλης, παρέδωσε χθες (23-12-2020), στο Γηροκομείο Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως Κυριών στη Θήβα, τρόφιμα και είδη καθαριότητας.

 

Τέλος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Κυρίτσης του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, παρέδωσε τρόφιμα και είδη ένδυσης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών.

 

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, την διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας του.

 

Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας.

 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά, με υγεία, ειρήνη, ευτυχία και αισιοδοξία.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…