Home Δήμος Δελφών Κινήσεις για σύνδεση των Δελφών με την Αμφίπολη
Δήμος Δελφών - 21 Νοεμβρίου, 2014

Κινήσεις για σύνδεση των Δελφών με την Αμφίπολη

 Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η φετινή συμμετοχή του Δήμου Δελφών στην 30η έκθεση Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, αφού εκτός από την καλή παρουσία η αρμόδια Αντιδήμαρχος κατάφερε να κάνει πολλές και ενδιαφέρουσες επαφές.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της έκθεσης η κα Μαίρη Ανδρεοπούλου πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη αλλά και με εκπροσώπους του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Ωστόσο η σημαντικότερη επαφή που είχε η Αντιδήμαρχος ήταν η γνωριμία με τον Δήμαρχο  Αμφίπολης κ. Κωνσταντίνο Μελίτο, όπου κατά τη διάρκεια της πρώτης αυτής συνάντησης συζητήθηκε το αρχικό στάδιο για την σύνδεση των Δελφών με την αρχαιολογικά ευρήματα της Αμφίπολης. Να σημειώσουμε πως θα ακολουθήσει επίσημη συνάντηση άμεσα προκειμένου να συζητηθεί ενδελεχώς το θέμα αυτό. 
Αναφορικά με τις κατά τόπους συναντήσεις που πραγματοποιεί η κα Ανδρεοπούλου στις Δημοτικές Ενότητες, έχει προγραμματιστεί ειδική σύσκεψη στην πόλη των Δελφών της ερχόμενη Τετάρτη 26 Νοεμβρίου,  ενώ θα ακολουθήσουν παρόμοιες δράσεις στον Παρνασσό και τη Γραβιά. 
Από έντυπη έκδοση “Η Ώρα της Φωκίδας””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…