Home Κοινωνικοί φορείς Κατατέθηκε κόντρα πρόταση με επίκεντρο τη Φωκίδα και τη Βοιωτία
Κοινωνικοί φορείς - 9 Απριλίου, 2021

Κατατέθηκε κόντρα πρόταση με επίκεντρο τη Φωκίδα και τη Βοιωτία

 Αξέχαστη θα του μείνει του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη η φετινή διοργάνωση  του Rally Acropolis, καθώς στα χέρια του ήδη  έχουν φτάσεις τρεις προτάσεις, οι δύο από τη Στερεά Ελλάδα και η μια από την Πελοπόννησο.
Πιο συγκεκριμένα, μετά τις προτάσεις με επίκεντρο τη Λαμία και το Λουτράκι σήμερα κατέφτασε στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού και η τρίτη πρόταση με επίκεντρο τη Φωκίδα (Ιτέα – Δελφούς)  και τη Βοιωτία (Αράχοβα).
Η πρόταση κατατέθηκε από παραγωγικούς φορείς των δύο νομών και   συνυπογράφεται από τα δυο Επιμελητήρια, τις Ενώσεις ξενοδόχων Δελφών και Αραχόβης, τον δήμαρχο Αράχοβας κ. Ιωάννη Σταθά, τον Εμπορικό και Εξαγωγικό Σύλλογο Ιτέας ,  το σύλλογο εστίασης της Ιτέας Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ και βεβαίως το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας με την πρόεδρο του κα Σοφία Αναγνωστάκου –Παυλοστάθη και μέσα από την εφημερίδα μας να θέτει στη διάθεση των διοργανωτών την προβλήτα και τη μαρίνα της Ιτέας, ως ιδανικό τόπο παρκαρίσματος.
 . Η νέα πρόταση περιλαμβάνει  τη διαμόρφωση του service park στην Ιτέα (σσ η Λαμία κρατά την τελετή λήξης) και την αξιοποίηση των δεκάδων ξενοδοχείων , καφέ και εστιατορίων της περιοχής  Στο σημείο αυτό αξίζει να υπενθυμίσουμε  ότι η περιοχή έχει μεγάλη ιστορία στη διεξαγωγή του rally ήδη από το 1999 , έχει την εμπειρία από διοργανώσεις διεθνούς κύρους, δεδομένου ότι φιλοξενεί το FORUM των Δελφών αλλά και   κολυμβητικούς αγώνες διεθνούς εμβέλειας.
Τέλος να σημειωθεί ότι η πρόταση, εκτός από τα χέρια του υφυπουργού, είναι ήδη και στα χέρια του Περιφερειάρχη, από τον οποίο ζητείται να την ενσωματώσει στην αρχική του ως συμπληρωματική! Μένει να δούμε, αν ο κ. Σπανός θα προτιμήσει service park στην έκθεση Λαμίας ή στην Ιτέα!
Τελικά, η περιφέρεια διχάστηκε και η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον περιφερειάρχη και τους απαράδεκτα διχαστικούς χειρισμούς του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…