Home Πολιτικά - Φωκίδα Ι.Μπούγας προς Κωνσταντόπουλο: «Στηρίξτε το ακόμη και αν τεθεί θέμα κατασκευής του στην περιφέρειά σας»
Πολιτικά - Φωκίδα - 5 Σεπτεμβρίου, 2019

Ι.Μπούγας προς Κωνσταντόπουλο: «Στηρίξτε το ακόμη και αν τεθεί θέμα κατασκευής του στην περιφέρειά σας»

Του ζητάει να υποστηρίξει τη σημερινή του άποψη και αγωνία για το διαγώνιο άξονα ακόμη και αν βρεθεί στο δίλημμα να κατασκευαστεί στην περιφέρειά του. Ο λόγος για τον Βουλευτή Φωκίδας κ. Γιάννη Μπούγα, ο οποίος σχολιάζει την κίνηση του συναδέλφου του από το ΚΙΝΑΛ κ. Κωνσταντόπουλου, ο οποίος κατέθεσε ερώτηση, μέσω της οποίας ζητεί την έναρξη της κατασκευής του διαγωνίου άξονα άμεσα με το τμήμα Ιτέα – Γαλαξίδι.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

“Ειλικρινά ευχαριστώ τους βουλευτές όμορων νομών, που πληροφορούμενοι τις προσπάθειες μας για την κατασκευή του διαγώνιου οδικού άξονα Θερμοπυλών – Ιτέας – Αντιρρίου, σπεύδουν να βοηθήσουν με μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου. Για τόσο μεγάλα έργα απαιτείται ή συνεργασία και συνέργεια πολλών από όλους τους πολιτικούς χώρους. Ελπίζω να είναι δίπλα μας ακόμα και αν χρειαστεί να επιλέξουν ανάμεσα στην κατασκευή του διαγώνιου και σε άλλες λύσεις που επισης εξυπηρετούν τις περιφέρειες τους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…