Home Πολιτικά - Φωκίδα «Θα καλυφθούν οι κενές θέσεις νεφρολόγου, καρδιολόγου και ορθοπεδικού», λέει η κ. Καραγεώργου, χωρίς καμιά άλλη εξήγηση
Πολιτικά - Φωκίδα - 11 Ιουνίου, 2013

«Θα καλυφθούν οι κενές θέσεις νεφρολόγου, καρδιολόγου και ορθοπεδικού», λέει η κ. Καραγεώργου, χωρίς καμιά άλλη εξήγηση

 Με ανακοίνωσή της η Διοικήτρια του νοσοκομείου Άμφισσας, υποστηρίζει ότι έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες για την κάλυψη της θέσης νεφρολόγου, ορθοπεδικού και καρδιολόγου. Αναλυτικά η κ. Καρεγεώργου που δε μας λέει με ποιόν τρόπο θα καλυφθούν όλα αυτά και τι ενέργειες έχουν γίνει, αναφέρει τα εξής:

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
 
Προς ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού, επισημαίνουμε ότι τόσο μέσω αλληλογραφίας (έγγραφη ενημέρωση) όσο και άμεσης επικοινωνίας με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και λαμβάνοντας υπόψη τις δύο (2) συνταξιοδοτήσεις Ιατρών (Καρδιολόγου, Νεφρολόγου) του Γ.Ν. Άμφισσας, ήδη έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες για κάλυψη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού με Νεφρολόγο και της Ορθοπεδικής κλινικής με επιπλέον Ορθοπεδικό. Για την κάλυψη του Καρδιολογικού τμήματος επίσης έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες. Αναμένονται και δύο (2) Επικουρικοί ιατροί ειδικότητας Παθολογίας και Νεφρολογίας, η διαδικασία είναι στην αξιολόγηση των υποψηφίων ιατρών. 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…