Home Παραπολιτικά Η ευχή μιας υποψηφίου
Παραπολιτικά - 30 Μαρτίου, 2019

Η ευχή μιας υποψηφίου

 Το παρακάτω κειμενάκι το “ψάρεψα» από το προσωπικό προφίλ στο FB της κ. Σοφίας Αναγνωστάκου, υποψήφιας στην Ιτέα με το συνδυασμό του κ. Θανάση Παναγιωτόπουλου και το δημοσιεύω, γιατί λέει μεγάλες αλήθειες.

Το κείμενο αναφέρει τα εξής:
“Επίσημη έναρξη προεκλογικής περιόδου με μία ευχή…η περίοδος αυτή που θα διανύσουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη για τους ψηφοφόρους.
Ας σταματήσουμε να υποτιμούμε τη νοημοσύνη τους, παρακαλώντας, τάζοντας, εκβιάζοντας, παρακολουθώντας φωτογραφιζόμενοι εκδηλώσεις στις οποίες δε θα πηγαίναμε ποτέ.
Όλοι κάναμε και ακόμη κάνουμε τις επιλογές μας, δυστυχώς ο καθένας για τους δικούς του λόγους…ας πείσουμε, τον εαυτό μας πρώτα, πως έχουμε τη δύναμη να ανανεώσουμε τον τόπο που αγαπάμε και επιλέξαμε να ζούμε προς όφελος του κοινού καλού γιατί αυτό καλούμαστε να υπηρετήσουμε».
Πάμε τώρα στην ερμηνεία του κειμένου. Θέλω να στεφτείτε και να φέρετε μέσα σε ένα λεπτό φωτογραφίες υποψηφίων στη μνήμα σας από εκδηλώσεις και θα διαπιστώσετε, ότι κάποιοι ξαφνικά τρέχουν στην Άνω Ραχούλα για μια φωτογραφία και είναι εκείνοι οι άνθρωποι που δεν εμφανίζονταν πουθενά μέχρι πριν λίγο καιρό και δεν ενδιαφερόντουσαν για τίποτε και για κανέναν. Αν αυτό δεν είναι κοροϊδία πείτε μου, τι είναι; Αυτά και με τις υγείες μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…