Home Πολιτικά - Φωκίδα Επιτυχής η πρώτη επίσημη του Κινήματος Αλλαγής στη Φωκίδα
Πολιτικά - Φωκίδα - 1 Ιουνίου, 2018

Επιτυχής η πρώτη επίσημη του Κινήματος Αλλαγής στη Φωκίδα

 Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη ανοιχτή Νομαρχιακή συγκέντρωση – πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στην Άμφισσα, καθώς, εκτός από τη συμμετοχή δεκάδων στελεχών και φίλων, διεξήχθη δημιουργικός διάλογος για τα φλέγοντα θέματα της  επικαιρότητας και την οργανωτική δομή του νέου φορέα.

 

Ο νέος γραμματέας της Ν.Ε. Φωκίδας  Παν. Μισερλής καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, ανοίγοντας ουσιαστικά το Κίνημα στην κοινωνία μετά την συγκρότηση της επιτροπής.

Την πολιτική εισήγηση έκανε η Νάντια Γιαννακοπούλου, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, διακατεχόμενη από συναισθηματική φόρτιση καθώς βρέθηκε σε γνώριμα λημέρια, λόγω καταγωγής από τη Δωρίδα. Άσκησε δριμεία κριτική στην κυβερνητική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, παρουσίασε τις προτάσεις για την οικονομία και επισήμανε: «Απέναντι στις στρατηγικές της συντήρησης και του ανεύθυνου και διχαστικού λαϊκισμού για εμάς δεν υπάρχει  καμία λογική ίσων αποστάσεων. Το Κίνημά μας οφείλει να αναδείξει πριν και πάνω απ’ όλα ως κυρίαρχη την προοδευτική πρόταση, τόσο ως δύναμη Νέας Αλλαγής όσο και ως δύναμη προοδευτικής διακυβέρνησης. Στόχος μας είναι η Παράταξη μας να παρέμβει και να οδηγήσει τις πολιτικές εξελίξεις, επιβάλλοντας τη γραμμή της εθνικής συνεννόησης».

Ο Δημήτρης Στάμου, υπεύθυνος για τη Φωκίδα εκ μέρους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και μέλος της Γραμματείας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, αναφέρθηκε στην συγκρότηση των περιφερειακών οργάνων, τις καινοτομίες του καταστατικού, την ανάγκη καλλιέργειας παραταξιακής συνείδησης «για να πάμε- όπως τόνισε – ενωμένοι μπροστά και το Κίνημα Αλλαγής να πάρει την θέση που του ανήκει και τον ιστορικό ρόλο που του αρμόζει». Και κατέληξε λέγοντας: «Προέχει η ενότητα των δυνάμεων μας, η ξεκάθαρη και νικηφόρα προεκλογική μας στρατηγική και κυρίως η κινητοποίηση της λαϊκής μας βάσης».

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης και το μέλος της ΚΠΕ Χρήστος Τσαμαντάνης.

Τις προσεχείς ημέρες θα διεξαχθούν γενικές συνελεύσεις των Τ.Ο. για τη διακήρυξη, το σχέδιο Ελλάδα και τις πολιτικές θέσεις. Στις 24 Ιουνίου έχουν προγραμματιστεί  συνελεύσεις των Τ.Ο. για το καταστατικό, τη λειτουργία της οργάνωσης και την εκλογή Συντονιστικής Γραμματείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…