Home Πολιτικά - Φωκίδα «Επέδειξε στοχοπροσήλωση, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ακεραιότητα»
Πολιτικά - Φωκίδα - 20 Φεβρουαρίου, 2019

«Επέδειξε στοχοπροσήλωση, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ακεραιότητα»

 Πολλά καλά λόγια έχει να πει η π.βουλευτής κ. Ασπασία Μανδρέκα για τον εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος αποφάσισε να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας. 

Η κ. Μανδρέκα αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει και εξυμνεί την πορεία του στην παρούσα περιφερειακή περίοδο. 
Αναλυτικά, σε δήλωσή της σημειώνει τα εξής:
 
Σχετικά με την απόφαση του εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, κ. Ευάγγελου Κατσαγούνου, να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω, δημόσια, την εκτίμηση και το σεβασμό μου στο πρόσωπό του και να διατυπώσω κάποιες, ελάχιστες, απόψεις μου για αυτόν, δεδομένου ότι, αποτελεί πεποίθησή μου, πώς θα πρέπει να αποδίδουμε σε καθέναν αυτό που πραγματικά τού αξίζει. 
Ο κ. Κατσαγούνος, λοιπόν, κόσμησε και, εξακολουθεί, να κοσμεί, τόσο, το αξίωμα του Περιφερειακού Συμβούλου, όσο, και το αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, εργαζόμενος, κατά τη διάρκεια της θητείας του, αποκλειστικά και μόνο για την επίτευξη των σκοπών της Περιφερειακής Αρχής αλλά, κυρίως, για την προαγωγή των συμφερόντων του τόπου μας. 
Στα πλαίσια της δραστηριοποίησής του αυτής επέδειξε στοχοπροσήλωση, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ακεραιότητα. Δεν υφίσταται, δε, αμφιβολία ότι Διοίκησε με μετριοπάθεια, αίσθημα δικαίου και ισότητας, και με τέτοιο τρόπο, ώστε, να ευνοείται, σε κάθε περίπτωση, η ομαδικότητα, η συνεργασία, η ενότητα και η ομόνοια. Ο Βαγγέλης Κατσαγούνος αντιμετώπισε τους πάντες με ευγένεια, προσήνεια και ευπροσηγορία, ενώ, παράδειγμα θα πρέπει να αποτελεί και η καλοσύνη του. 
Συνοψίζοντας, ο Αντιπεριφερειάρχης μας, στη διαδρομή του αυτή, ξεχώρισε για τις αρχές, το ήθος και την αξιοπρέπειά του, χαρακτηριστικά που σήμερα σπανίζουν, γενικότερα, αλλά και, ειδικότερα, σπανίζουν στο δημόσιο βίο. 
Θέλω, κλείνοντας, να τον Ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία μας και να τού Ευχηθώ Υγεία, Δύναμη αλλά και Καλή Συνέχεια στους καλούς δρόμους πού αυτός επιλέγει.  
 
Άμφισσα, 19 Φεβρουαρίου 2019.
Ασπασία Π. Μανδρέκα,
Δικηγόρος, τ. Βουλευτής Φωκίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…