Home Π.Ε. Φωκίδας Ενώ οι επισκέπτες του Πάσχα άρχισαν ήδη καταφτάνουν: Η παραλία Τολοφώνος παραμένει γκρεμισμένη
Π.Ε. Φωκίδας - 10 Απριλίου, 2015

Ενώ οι επισκέπτες του Πάσχα άρχισαν ήδη καταφτάνουν: Η παραλία Τολοφώνος παραμένει γκρεμισμένη

Οι γιορτές του Πάσχα και η αύξηση των επισκεπτών της παραλίας βρίσκουν σχεδόν σε όλο της το μήκος την παραλία Τολοφώνος γκρεμισμένη, όπως σχεδόν κάθε χρόνο.
 
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε αποτυπώνεται το πρόβλημα και η έκτασή του, όπως και η απίστευτη επικινδυνότητα για τα διερχόμενα οχήματα. 
Στο συγκεκριμένο σημείο έχουμε κάθε χρόνο καθίζηση του δρόμου και του κράσπεδου, από το νερό που το παρασέρνει. Η λύση είναι απλή και όχι ιδιαίτερα ακριβή, αλλά ουδείς ενδιαφέρεται να την προχωρήσει. 
Η περιφέρεια πέρυσι επιχείρησε να κάνει την αποκατάσταση, αλλά λίγο αργότερα εγκατέλειψε την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα ήταν να ρίξει μπάζα ο Δήμος για να καλύψει τις τρύπες τουλάχιστον να μην πέσει κανένα αυτοκίνητο μέσα. 
Τώρα, έχει υποχωρήσει πολύ μεγάλο μέρος, αλλά η περιφέρεια καμώνεται ότι δεν το βλέπει και ας ζει μόνιμα στην περιοχή ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μίχος.
Τελευταία, μάλιστα, προσπαθούν να πετάξουν τη μπάλα στο δήμο, ο οποίος όμως επίσης δεν αντιδρά.
Αναρωτιέμαι πραγματικά, αν πέσει ένα αυτοκίνητο ή ακόμη χειρότερα ένα λεωφορείο, έχουν αναλογιστεί τις συνέπειες; Τότε ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Είναι κρίμα, για ένα τόσο ασήμαντο ποσό να μην μπορούν να δώσουν οριστική λύση σε ένα υπαρκτό πρόβλημα που προκαλεί μεγάλη επικινδυνότητα, όταν την ίδια ώρα πετούν του κόσμου τα λεφτά σε περιττές εκδηλώσεις και ταξιδάκια!!!
Πηγή: ΩτΦ 7 Απριλίου 2015
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…