Home Δήμος Δελφών «Ενωτική Πορεία Ελπίδας και Ανάπτυξης» καταγγέλει τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ν. Μίχο : «Απαξιώνετε του ντόπιους συλλόγους και ακαδημίες»
Δήμος Δελφών - 8 Απριλίου, 2015

«Ενωτική Πορεία Ελπίδας και Ανάπτυξης» καταγγέλει τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ν. Μίχο : «Απαξιώνετε του ντόπιους συλλόγους και ακαδημίες»

“Ασχετοσύνη, Σκοπιμότητα ή Προεκλογικά Γραμμάτια;”
 Αυτήν την , ρητορική, ερώτηση απευθύνει ο επικεφαλής της «Ενωτικής Πορείας και Ανάπτυξης» κ. Π[Παναγιώτης Ταγκαλής στον αντιδήμαρχο, υπεύθυνο αθλητισμού , κ. Νεκτάριο Μίχο με αφορμή την απόφασή του να παραχωρήσει το Κλειστό «Χρ. Καμπεράκης» σε μια επιπλέον Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης χωρίς να ερωτηθεί και ενημερωθεί ο πολυπληθέστερος σύλλογος της Άμφισσας, ο Μάκαρος.
Στην ίδια ανακοίνωση η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο δήμο Δελφών σημειώνει ότι με την τακτική του αυτή ο κος Μίχος απαξιώνει τους ντόπιους συλλόγους και τις Ακαδημίες που ήδη χρησιμοποιούν το Κλειστό και επιπλέον καταγγέλλεται ότι  με το νέο σύστημα δεν έχουν καθόλου τη δυνατότητα  να αθληθούν όσοι δεν ανήκουν σε συγκεκριμένο σύλλογο καθώς δεν υπάρχουν ελευθερες ώρες για χρήση του γηπέδου.
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση 
 
«ΕΝΩΤΙΚΗ  ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

 

Νέα ήθη και έθιμα προστέθηκαν και στη χρήση του κλειστού γυμναστηρίου ‘Χριστολιάς Καμπεράκης’ της Άμφισσας, από τη νέα Δημοτική Αρχή.
Από τη φετινή χρονιά, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε η χρήση του γηπέδου (μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου) από μια επιπλέον Ακαδημία, η οποία και έδρα έχει στην Ιτέα  και ώρες προπόνησης στην έδρα του.  Ο στόχος της Ακαδημίας είναι η  διεύρυνση της επιχείρησής τους και στις όμορες, της έδρας της, πόλεις με στόχο την αύξηση των κερδών τους. Από την πλευρά τους καλώς πράττουν.
Το παράδοξο δεν ευρίσκεται σε αυτή την απόφαση –άλλωστε Καλλικρατικός Δήμος είμαστε. Το περίεργο είναι ότι η παραχώρηση των ωρών έγινε εις βάρος του πολυπληθέστερου συλλόγου και μοναδικού εκπροσώπου (με πέντε αγωνιστικά τμήματα) της πόλης της Άμφισσας, του ‘Μάκαρου’. Η τροποποίηση του προγράμματος του γηπέδου έγινε χωρίς καμία συζήτηση με τους συλλόγους που το χρησιμοποιούν, όπως συνέβαινε επί σειρά ετών, χωρίς να ενημερωθεί ο σύλλογος από τον οποίο αφαιρούνται οι ώρες, χωρίς καν να αλλάξει το επίσημο πρόγραμμα του γηπέδου. Ομολογουμένως Πανελλήνια πρωτοτυπία!  
Όλα έγιναν με προφορική εντολή του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Νεκτάριου Μίχου.
Το πρόγραμμα του γηπέδου ακολουθεί τη σχολική περίοδο, δηλαδή με διακοπή την περίοδο των εορτών (Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι), το οποίο το τηρούσαν όλοι οι σύλλογοι. Αυτό έδινε τη δυνατότητα χρήσης του γηπέδου στους δεκάδες των αθλητών-φοιτητών που επέστρεφαν  στην πόλη τους και όχι μόνο. Η δυνατότητα αυτή καταστρατηγήθηκε χθες το μεσημέρι, όταν με  προφορική εντολή του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Νεκτάριου Μίχου, όπως μας ενημέρωσε ο υπάλληλος του γηπέδου, απομακρύνθηκαν δεκάδες αθλητές που το χρησιμοποιούσαν, για να πραγματοποιήσει τις προπονήσεις της η Ακαδημία και μάλιστα σε ώρες που ανήκαν σε άλλο σύλλογο.
Για ποιο λόγο κ. Μίχο απαξιώνετε τους ντόπιους συλλόγους και τις Ακαδημίες που χρησιμοποιούν το κλειστό Γυμναστήριο ‘Χριστολιάς Καμπεράκης’; 
Για ποιο λόγο κ. Μίχο αυθαιρετείτε κατά του προγράμματος στο οποίο έχουν συμφωνήσει όλοι οι χρήστες του εδώ και πολλά χρόνια; 
Ασχετοσύνη, Σκοπιμότητα ή Προεκλογικά Γραμμάτια;
Καταγγέλλουμε την αυθαίρετη και προκλητική συμπεριφορά του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Νεκτάριου Μίχου. Τέτοιου είδους ανεύθυνες συμπεριφορές δημιουργούν προβλήματα μεταξύ των συλλόγων, δεν προάγουν το υγιές αθλητικό πνεύμα και απομακρύνουν τους νέους από τους αθλοχώρους.
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…