Home Δήμος Δελφών Ενημέρωση για τοπικά θέματα της Δημοτικής Ενότητας Γαλαξιδίου από τον κ. Νάκο
Δήμος Δελφών - 24 Ιουλίου, 2015

Ενημέρωση για τοπικά θέματα της Δημοτικής Ενότητας Γαλαξιδίου από τον κ. Νάκο

 Τις δράσεις και αποφάσεις που θεωρούν τη Δημοτική Ενότητα Γαλαξιδίου ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Νάκος, αναφέροντας τα εξής:

1.Πολιτιστικές εκδηλώσεις καλοκαιριού 2015. 
Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην επιχορηγηθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις λόγω της οικονομικής κρίσης το όλο θέμα αφέθηκε στους Συλλόγους και Φορείς.
Συγκεκριμένα με πλούσια προγράμματα οι Σύλλογοι Δ.Κ.Γαλαξιδίου, Τ.Κ.Αγίων Πάντων, Τ.Κ.Βουνιχώρας και Τ.Κ.Πεντεορίων θα φέρουν εις πέρας όλες τις εκδηλώσεις και με ευθύνη τους θα δημοσιοποιηθούν τα σχετικά προγράμματα.
2.Απολυμάνσεις-απεντομώσεις
Με συνεννόηση Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Μαίρης Ανδρεοπούλου και Αντιδημάρχου Δ.Ε.Γαλαξιδίου Γεωργίου Νάκου, την Τετάρτη 22-7-2015 ειδικό συνεργείο απολυμάνσεων και απεντόμωσης πραγματοποίησε συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου Γαλαξιδίου με εποπτεία Προέδρου Δ.Κ.Γαλαξιδίου.
3. Τοποθέτηση 15 προβολέων ανάδειξης τοπίου.
Με πρωτοβουλία του εθελοντή και ενεργού πολίτη Γαλαξιδίου κ.Ηλία Χαλδεάκη (Μπαχτή) συγκεντρώθηκαν χρήματα και τοποθετήθηκαν μέσα στο δάσος Γαλαξιδίου 15 προβολείς ανάδειξης τοπίου. Ο άπλετος φωτισμός των προβολέων συμπληρώθηκε  από τα 65 φωτιστικά σώματα των Συνταξιούχων του ΝΑΤ και μαζί με τα 26 σώματα από τις ΑΠΕ έδιωξαν τελείως το σκοτάδι στο δάσος και τον διερχόμενο δρόμο μέχρι τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων παρέχοντας ασφάλεια στους πολίτες και προληπτική πυρασφάλεια.
Θερμά συγχαρητήρια στον κ.Ηλία Χαλδεάκη εκ μέρους του Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων Γαλαξιδίου και Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Γαλαξιδίου και ευχαριστίες σε όσους συνεισέφεραν οικονομικά προεξάρχουσας και της Φιλοδασικής Ένωσης Γαλαξιδίου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…