Home Εικόνες Αρχικής Χασούρας Ξενοφώντας:μήνυμα για το αποτέλεσμα στις εκλογες της 21ης Μαϊου.

Χασούρας Ξενοφώντας:μήνυμα για το αποτέλεσμα στις εκλογες της 21ης Μαϊου.

Κάθε νέος αγώνας είναι δύσκολος, κάθε ξεκίνημα μια πρόκληση. Πρώτη φορά διεκδίκησα το προνόμιο και την ευθύνη να εκπροσωπήσω
τους συμπολίτες μου. Ήξερα από την αρχή πως είναι μια δύσκολη μάχη, αλλά προσπάθησα και πιστεύω πως την έδωσα με αξιοπρέπεια και ήθος.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Αλλά και σε αυτούς που μου συμπαραστάθηκαν ηθικά τις πιο δύσκολες στιγμές όλες αυτές τις μέρες, σε αυτό το μοναχικό αλλά όμορφο ταξίδι. Το βάρος της τιμής και της ευθύνης από την εντολή σας, είναι μεγάλο. Δώσαμε όλοι μαζί ένα υπέροχο αγώνα. Ένα αγώνα για τη Φωκίδα πάνω από όλα και από όλους.
Θεωρώ ότι συνέβαλα ώστε να διατηρήσουμε και ν΄ αυξήσουμε το ποσοστό της Παράταξης και στο Νομό μας. Θέλω να συγχαρώ τους άξιους συνυποψήφιους μου για τον δικό τους αγώνα για την παράταξη και για την εμπιστοσύνη που έλαβαν από τους πολίτες.
Τίποτα δεν τελείωσε χθες, Συνεχίζουμε! Το πρώτο στοίχημα κερδήθηκε. Τώρα όλοι μαζί στην μάχη για την αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Για να προχωρήσουμε στις απαραίτητες τομές που έχει ανάγκη η Πατρίδα.
Για να δημιουργήσουμε την Ισχυρή Ελλάδα!
Συνεχίζουμε Όλοι μαζί.
ΣΤΑΘΕΡΑ – ΤΟΛΜΗΡΑ – ΜΠΡΟΣΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…