Home Κοινωνικοί φορείς «Δώστε κατανόηση, για να δώσουμε λύση»
Κοινωνικοί φορείς - 27 Νοεμβρίου, 2019

«Δώστε κατανόηση, για να δώσουμε λύση»

 Την κατανόηση των συμπολιτών του, με την υπόσχεση ότι θα δοθεί μόνιμη και ουσιαστική λύση, στα προβλήματα φωτισμού στην παραλιακή ζώνη του Γαλαδιξίου, ζητεί με επιστολή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ανδρέας Καρακώστας.

 
Σε επιστολή του σημειώνει αναλυτικά τα κάτωθι:
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η ένταση των βροχοπτώσεων ανέδειξε σειρά προβλημάτων που σχετίζονται με την ορθή και ασφαλή ηλεκτροδότηση των φωτιστικών σωμάτων της παραλίας, αλλά και της Πλατείας Μάμα.
Αποτέλεσμα, όπως είχαμε δυστυχώς την ευκαιρία να διαπιστώσουμε οι περισσότεροι, ήταν να μην ανάβει το σύνολο, αλλά μέρος των φωτιστικών σωμάτων της χερσαίας ζώνης του Λιμενικού Ταμείου, αλλά και της πλατείας.
Το πρόβλημα εξ’ αρχής επιχειρήθηκε ν’ αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα. Καθώς πέραν όλων των άλλων, συνιστά ζήτημα ασφάλειας, σχετιζόμενης ευθέως σε ό,τι αφορά ειδικότερα στην Πλατεία, με τα παιδιά μας.
Αυτό που εμείς θέλουμε να διαβεβαιώσουμε είναι ότι η λύση που επιδιώκεται δεν θα είναι εμβαλωματικού, αλλά ουσιαστικού χαρακτήρα. Θα είναι, εν ολίγοις, αυτή που επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις να είναι.
Ζητούμε την υπομονή και την κατανόησή σας για λίγες ακόμη ημέρες, προκειμένου να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος στους ειδικούς ν’ αντιμετωπίσουν χρονίζοντα προβλήματα που απλά επανέφεραν στο προσκήνιο οι τελευταίες βροχοπτώσεις.
Εκ μέρους των Μελών του Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…