Home Στερεά Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Σπανός
Στερεά - 1 Φεβρουαρίου, 2019

Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Σπανός

 Aκόμη δυο υποψηφιότητες ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ Φάνης Σπανός. Πρόκειται για την κ Κατερίνα Λιάπη-Δάβρη από τη Βοιωτία και τον κ Γιάννης Κοτρογιάννης από την Εύβοια.

 

Εύβοια

Γιάννης Κοτρογιάννης

 

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1979 στην πόλη της Χαλκίδας. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Γερακίτη και πατέρας τριών παιδιών. Είμαι Οικονομολόγος- Λογιστής. Πραγματοποίησα τις σπουδές μου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με αντικείμενο τη Διοίκηση Οργανισμών και Επιχειρήσεων. Από το 2006 διατηρώ λογιστικό γραφείο στην Χαλκίδα. Είμαι πρόεδρος στο 9ο Περιφερειακό Τμήμα Ευβοίας- Βοιωτίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΣΤΑ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Το 2016 ανέλαβα ως οικονομικός διευθυντής του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Είμαι ταμίας του 4ου Συστήματος Προσκόπων Χαλκίδας, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και μέλος του Δ.Σ. της ΔΑΕΠΕΧ (Δημοτική Ανώνυμη Επιχείριση Εκμετάλλευσης Περιουσίας Χαλκίδας) από το 2014.

Είμαι υποψήφιος γιατί…

Μέσα σε ένα σκηνικό αμφισβήτησης της πολιτικής, συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Φάνη Σπανού, ενός άξιου και έντιμου νέου ανθρώπου. Επειδή η κοινωνική και ηθική μου συμπεριφορά έχει αποδειχθεί στην πράξη σε όλες τις εκφάνσεις της μέχρι τώρα στάσης ζωής μου, είμαι έτοιμος να δώσω την από κοινού μάχη με νέους και αξιόλογους ανθρώπους για τον εξορθολογισμό της διαχείρισης των κοινών και δη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

 

Βοιωτία

Κατερίνα Λιάπη – Δάβρη

 

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στα Οινόφυτα, όπου ζω και διατηρώ οικογενειακή επιχείρηση. Είμαι παντρεμένη με τον τ. Δήμαρχο Οινοφύτων κ. Ιωάννη Δάβρη. Αποφοίτησα το 1980 από το Λύκειο Σχηματαρίου, σπούδασα σε ιδιωτική σχολή Στελεχών Επιχειρήσεων & Γραμματέων (ΙΕΚ ΞΥΝΗ), μιλάω και γράφω αγγλικά. Διετέλεσα Υπεύθυνη Πολιτιστικών του τ. Δήμου Οινοφύτων, την περίοδο 1990 – 2007, κατά την οποία ιδρύθηκε το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Οινοφύτων, με μεγάλη πολιτιστική δράση σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό. Από το 2012 είμαι η πρόεδρος της επανιδρυθείσας Θεατρικής Ομάδας Οινοφύτων «Δημοσθένης Λιάπης».

Είμαι υποψήφια γιατί…

Από την εμπειρία μου, έχω δει τα προτερήματα του να είσαι μέλος μιας ομάδας ή μιας συλλογικής προσπάθειας και πιστεύω στη συνένωση των δυνάμεων. Γιατί δεν μπορούμε πια να ασχολούμαστε μόνο με την δουλειά μας! Η δουλειά μας, συνδέεται με την δουλειά του απέναντι, εξαρτάται από την δουλειά των πελατών μου κοκ. Το μέλλον μας είναι κοινό με το μέλλον του δίπλα μας και του απέναντι μας. Και για να είμαι συνεπής με όσα πιστεύω, αποφάσισα να εμπλακώ ενεργά στην πολιτική. Τί νόημα θα είχε να ασκώ κριτική, να προτείνω λύσεις, να αναλύω ιδέες αλλά να αρνούμαι να συμμετέχω στην υλοποίηση τους; Αυτό χρειάζεται ο τόπος μας, αγάπη, αφοσίωση, αποφασιστικότητα και συλλογική προσπάθεια για το καλύτερο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…