Home Πολιτικά - Φωκίδα ΔΗΜ.Τ.Ο. Δελφών για την επίσκεψη Άννας Καραμανλή σε Άμφισσα και Ιτέα
Πολιτικά - Φωκίδα - 21 Μαρτίου, 2017

ΔΗΜ.Τ.Ο. Δελφών για την επίσκεψη Άννας Καραμανλή σε Άμφισσα και Ιτέα

 Ανακοίνωση με τις δραστηριοτητές της  τομεάρχη αθλητισμού της ΝΔ και βουλευτή , κας Άννα Καραμανλή κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Φωκίδα εξέδωσε η ΔΗΜ.ΤΟ. Δελφών στην οποία αναφέρει:

Η Τομεάρχης Αθλητισμού της Ν.Δ.,Βουλευτής Β Αθηνών κ. Άννα Καραμανλή κατόπιν προσκλήσεως της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δελφών περιόδευσε στην Άμφισσα και την Ιτέα, επικεφαλής κλιμακίου αποτελούμενο από τους πολιτευτές του νομού και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δελφών.
Επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Άμφισσας και της Ιτέας, όπου συναντήθηκε με τοπικούς αθλητικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες οι οποίοι και την ενημέρωσαν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές υποδομές στις περιοχές της Άμφισσας και της Ιτέας αλλά και όλου του νομού Φωκίδος.
Η κ. Καραμανλή επισκέφθηκε και την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, όπου και ενημερώθηκε για τα οξύτατα προβλήματα αστυνόμευσης που αντιμετωπίζει ο νομός.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μίλησε σε μεγάλη εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δελφών στην Ιτέα με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…