Home Πολιτικά - Φωκίδα ΔΗΜ.ΤΟ. Δωρίδας : “Η Δωρίδα έδωσε ξανά πρωτιά στη ΝΔ. Συγχαίρουμε το νέο βουλευτή”
Πολιτικά - Φωκίδα - 27 Ιανουαρίου, 2015

ΔΗΜ.ΤΟ. Δωρίδας : “Η Δωρίδα έδωσε ξανά πρωτιά στη ΝΔ. Συγχαίρουμε το νέο βουλευτή”

 Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους Δωριείς για την πρωτιά που έδωσαν στο κόμμα και σε αυτές τις εκλογές και ταυτόχρονα συγχαίρει το νέο βουλευτή Φωκίδας κο Κωστοπαναγιώτου εξέδωσε χτες η ΔΗΜ.ΤΟ. Δωρίδας της ΝΔ. 

Αναλυτικά
 
Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Δωρίδας Νέας Δημοκρατίας, αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλες και όλους τους Δωριείς, για τη συμμετοχή τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Σε όλες και όλους που σε αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη με τη ψήφο τους στήριξαν το ψηφοδέλτιο μας και για μία ακόμη φορά ανέδειξαν την Νέα Δημοκρατία πρώτη πολιτική δύναμη στη Δωρίδα με ποσοστό 36,29%.   
Τους διαβεβαιώνουμε πως η Νέα Δημοκρατία, από τη θέση που μας όρισε ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του, θα διαδραματίσει στο ακέραιο τον ρόλο που επιβάλουν οι επόμενες κρίσιμες εξελίξεις για την Χώρα. 
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους τρεις υποψηφίους της παράταξης μας κ.κ. Ασπασία Μανδρέκα, Κωνσταντίνο Παπαθανασίου και Κωνσταντίνο Χαλιορή για τον αγώνα τους και τέλος να συγχαρούμε το νέο βουλευτή Φωκίδας κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου και να του ευχηθούμε καλή δύναμη προς όφελος της Φωκίδας μας.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…