Home Π.Ε. Φωκίδας Δημοπρατήθηκε το έργο «Άρση επικινδυνοτήτων και κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης πρανών σε τμήματα της Ε.Ο. Άμφισσας – Λιδορικίου» άνωθεν Αγίου Γεωργίου.
Π.Ε. Φωκίδας - 5 Ιουνίου, 2013

Δημοπρατήθηκε το έργο «Άρση επικινδυνοτήτων και κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης πρανών σε τμήματα της Ε.Ο. Άμφισσας – Λιδορικίου» άνωθεν Αγίου Γεωργίου.

 Κοντά στην επίλυση του προβλήματος των βραχοπτώσεων σε κομμάτια του δρόμου Άμφισσα-Αγία Ευθυμία είναι η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας καθώς όπως ανακοίνωσε χτες η κα Γαζή  δημοπρατήθηκε το έργο  «Άρση επικινδυνοτήτων και κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης πρανών σε τμήματα της Ε.Ο. Άμφισσας – Λιδορικίου» άνωθεν Αγίου Γεωργίου.


Το έργο είναι προϋπολογισμού  350.000,00 ευρώ και αφορά  στις εργασίες αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο εξαιτίας των βροχοπτώσεων  κατά το μήνα Νοέμβριο. Αποτέλεσμα αυτών ήταν η κατακρήμνιση τμήματος πρανούς επί της Ε.Ο. άνωθεν του Αγίου Γεωργίου και η διακοπή της κυκλοφορίας.
Οι εργασίες που προβλέπονται να εκτελεστούν, αφορούν χωματουργικές  εργασίες (άρση καταπτώσεων και πρανών, καθαρισμός ετοιμόρροπων βράχων και  καθαρισμός οχετών), τεχνικές εργασίες (κατασκευή οπλισμένου τοιχίου αντιστήριξης  μήκους 156 μ. τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων ανάσχεσης βράχων, επενδεδυμένη τάφρος απορροής υδάτων), ασφαλτικές εργασίες (κατασκευή ασφαλτικής ισοπεδωτικής  ώστε να δοθούν οι απαραίτητες επικλήσεις στο οδόστρωμα, κατασκευή ασφαλτικής αντιολησθηρής και διαγράμμιση του οδοστρώματος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…