Home Κοινωνικοί φορείς Δεν ανησυχεί η κατάσταση τη ΔΕΛΦΟΙ – ΔΙΣΤΟΜΟ
Κοινωνικοί φορείς - 19 Μαρτίου, 2021

Δεν ανησυχεί η κατάσταση τη ΔΕΛΦΟΙ – ΔΙΣΤΟΜΟ

 Δεν ανησυχεί η κατάσταση τη ΔΕΛΦΟΙ – ΔΙΣΤΟΜΟ

 

Κατά καιρούς ο κορωνοϊός φωλιάζει σε μεγάλες εταιρείες και εργοστάσια, όπου όταν δεν μπορούν να τηρηθούν τα μέτρα ή δεν υπάρχει σχέδιο οι επιπτώσεις είναι παρα πολύ σοβαρές.

Τώρα ήταν η σειρά της ΔΕΛΦΟΙ – ΔΙΣΤΟΜΟ που εμφάνισε κάποια κρούσματα, αλλά όλα δείχνουν ότι κατάφερε να το απομονώσει. Για τη διασπορά στην εταιρεία μας μιλάει ο Υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Γιάννης Λουκάς.

«Το πρόβλημα προέκυψε αρχικά όταν διαπιστώθηκε θετικός εργαζόμενος σε εργολαβική εταιρεία που συνεργάζεται μαζί μας. Πρόκειται για μόνιμο κάτοικο Φθιώτιδας. Την Τρίτη έγιναν εκτεταμένοι έλεγχοι και επιβεβαιώθηκαν 6 συνολικά κρούσματα. Απομονώθηκαν όλοι όσοι εντοπίστηκαν θετικοί, όπως και όλο το συνεργείο με το οποίο εργάζονταν», όπως μας εξηγεί.

Ο κ.Λουκάς προσθέτει ότι όλα τα τεστ που έγιναν την Τετάρτη ήταν αρνητικά. Σημειώνει μάλιστα ότι από την αρχή της πανδημίας έχουν επιβεβαιωθεί εννέα συνολικά θετικά κρούσματα. «Από την αρχή, όταν συνειδητοποιήσαμε τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε, προμηθευτήκαμε οικίσκο και πήραμε εξειδικευμένο προσωπικό. Σε αυτό το χώρο γίνονται τα tests και με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο», εξηγεί. Συμπληρώνει μάλιστα, ότι προτρέπουν τους εργαζόμενους να μην εμφανίζονται στην εργασία τους, αν έχουν το παραμικρό σύμπτωμα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…