Home Εικόνες Αρχικής Γ.Πούλου: Στις καλένδες η ανανέωση του στόλου οχημάτων τηςΥπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης (ΥΕΦΚΚ)!

Γ.Πούλου: Στις καλένδες η ανανέωση του στόλου οχημάτων τηςΥπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης (ΥΕΦΚΚ)!

Μετά από την Αναφορά που καταθέσαμε,με πρωτοβουλία μου, 20 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, φέρνοντας στη Βουλή την επιστολήτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (ΠΟΥΕΦ)γιατους κινδύνους που εγκυμονεί ο «γηρασμένος» στόλος οχημάτων της ΥΕΦΚΚ, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε επιτέλους απαντήσεις στους εργαζόμενους!

Η παράδοσητον περασμένο Ιανουάριο από το Υπουργείο στην ΥΕΦΚΚ μόλις 11 καινούργιων οχημάτων για όλη την Ελλάδα,που μόνο ως «σταγόνα στον ωκεανό» μπορεί να θεωρηθεί, θα συμπληρωθεί με50 μεταγωγικάοχήματα μέσω ΕΣΠΑ και οχήματααπότις ΥπηρεσίεςΔημοσίου Υλικού και τα Τελωνεία.

Ωστόσο, οι προμήθειες που υπόσχεται ο κ. Θεοδωρικάκοςστους εργαζόμενους τηςΥΕΦΚΚεξακολουθούν να μοιάζουνμε «μπαλώματα», αφού το Υπουργείο παρέλαβε τα τελευταία δύο χρόνια 1090 νέα οχήματα για τις ανάγκες της Αστυνομίας, ενώ η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, κα Νικολάου, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στις απευθείας αναθέσεις!

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνεχίσει να στηρίζει τα δίκαια αιτήματα της ΠΟΥΕΦ, θα παρακολουθεί στενά την υλοποίηση των προμηθειών και θα επανέλθει με νέες παρεμβάσεις στη Βουλή!

Γιώτα Πούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…