Home Κοινωνικοί φορείς Βιαστής της ο πατέρας της
Κοινωνικοί φορείς - 28 Σεπτεμβρίου, 2018

Βιαστής της ο πατέρας της

 Άφωνοι έμειναν οι ειδικοί στο εργαστήρι της Αστυνομίας στην Αθήνα, όταν το τεστ DNA έδειξε ότι βιαστής και πατέρας του εμβρύου που προ ημερών είχε αποβάλλει 16χρονη ΑμεΑ, ήταν ο ίδιος της ο πατέρας. 

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη όταν το κορίτσι σφάδαζε από έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άμφισσας. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είχε αποβάλλει και οι γιατροί έμειναν άναυδοι όταν κατάλαβαν ότι ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη 20 εβδομάδων, δηλαδή 5 μηνών!
Οι γιατροί του νοσοκομείου, ως όφειλαν, ειδοποίησαν την Αστυνομία.  Το έμβρυο εστάλη για τεστ DNA, αφού έλαβαν δείγμα από τον πατέρα και τον αδελφό του κοριτσιού. 
 
Η οικογένεια
Το 16χρονο κορίτσι πάσχει από βαριά μορφής νοητική υστέρηση και φοιτούσε στο Ειδικό Εργαστήρι της Άμφισσας, ενώ η οικογένεια έμενε στην Ιτέα. Το ενδιαφέρον της οικογένειας από πολύ μικρή ηλικία ήταν στραμμένο πάνω στο παιδί. Μητέρα και πατέρας έδειχναν ενωμένοι σαν μια γροθιά και πάσχιζαν για το παιδί τους. Όλα αυτά τα χρόνια το είχαν σε πρώτη προτεραιότητα και έκαναν ό,τι ήταν δυνατό να το βοηθήσουν. Αυτή τους ακριβώς η στάση ήταν και ο βασικός λόγος που κανένας δε μπορεί να το πιστέψει. 
Το παιδί πάντως δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, δεν μιλάει και δεν κατανοεί όσα συμβαίνουν. Ως εκ τούτου δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τις αρχές, αλλά ούτε και να αμυνθεί απέναντι στη φρίκη που έζησε. 
Ο πατέρας της αλβανικής καταγωγής συνελήφθη αμέσως μετά την ταυτοποίηση και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, ενώ σε βάρος του έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία και αύριο θα οδηγηθεί στον κ.Εσαγγελέα Άμφισσας. 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Προγράμματα μεσιτικών γραφείων τεχνολογίας cloud: Γιατί προσφέρουν περισσότερη οργάνωση και ευελιξία

Η οργάνωση, η ευελιξία και η αύξηση παραγωγικότητας είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστ…