Home Πολιτισμός Από τη Δωρίδα ο νέος Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Αθανάσιος Σερεντέλος
Πολιτισμός - 23 Φεβρουαρίου, 2016

Από τη Δωρίδα ο νέος Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Αθανάσιος Σερεντέλος

 Στο χωριό Μακρινή Δωρίδας γεννήθηκε ο νέος Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος (Υπαρχηγός Επιχειρήσεων), Αθανάσιος Σερεντέλλος, που επιλέχθηκε από το ΚΥΣΕΑ για τη θέση αυτή, με ταυτόχρονη προαγωγή του στο βαθμό του αντιστρατήγου και προχτές  ανέλαβε επισήμως τα νέα του καθήκοντα.

 
Ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Π.Σ. Αθανάσιος Α. Σερεντέλλος γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1962, στη Μακρινή Φωκίδας και από το 1973 μεγάλωσε στο Αίγιο Αχαΐας.
Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το έτος 1987 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το 1992 με το βαθμό του Ανθυποπυραγού. Αποφοίτησε το έτος 2006 από τη σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Σχολής Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.
Έχει υπηρετήσει στο Ανακριτικό της Δ.Π.Υ. Αθηνών, στο 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., στο Μηχανολογικό Τμήμα του Α.Π.Σ. ως Τμηματάρχης και ως αναπληρωτής Διευθυντής Τεχνικών Εφαρμογών Α.Π.Σ., στις Σχολές Πυροσβεστών και Αρχιπυροσβεστών ως Υποδιοικητής, στην Π.Υ. Σάμου ως Υποδιοικητής, στη Διεύθυνση Οικονομικών Α.Π.Σ. ως Διευθυντής, στη Δ. Π.Υ. Δυτικής Αττικής ως Διοικητής, στην 1η Ε.Μ.Α.Κ. ως Υποδιοικητής και στη συνέχεια ως Διοικητής, καθώς και στην ΠΕ.ΠΥ.Δ. Βορείου Αιγαίου και στην ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής ως Διοικητής.
Προήχθη στις 18-2-2016 κατ΄ επιλογή στο βαθμό του Αντιστρατήγου-Υπαρχηγού ΠΣ.

Με πληροφορίες από τη Λαλιά της Ρούμελης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…