Home Π.Ε. Φωκίδας Από την Π.Ε. Φωκίδας: Οριστική παραλαβή για το έργο αποκατάστασης του επαρχιακού δρόμου Χανίων – Σεργούλας
Π.Ε. Φωκίδας - 19 Απριλίου, 2015

Από την Π.Ε. Φωκίδας: Οριστική παραλαβή για το έργο αποκατάστασης του επαρχιακού δρόμου Χανίων – Σεργούλας

 Ενάμιση χρόνο μετά την δημοπράτησή του, παραλαμβάνεται οριστικά το έργο της αποκατάστασης του επαρχιακού δρόμου Χανίων Σεργούλας από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας. 

Να σημειώσουμε ότι ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 185.000 ευρώ ενώ οι εργασίες αφορούσαν το επαρχιακό δίκτυο το οποίο ενώνει τα παραλιακά χωριά Σπηλιά – Χάνια – Γλυφάδα – Σεργούλα.
Πρόκειται για έναν δρόμο ζωτικής σημασίας για τα παραλιακά χωριά καθώς εξυπηρετούνται και οι κάτοικοι και η συγκοινωνία. Αξίζει να αναφερθεί πως πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος της επαρχιακής οδού καθώς και προστασία των πρανών του δρόμου από τη διάβρωση της θάλασσας.
Επιπλέον έγινε κοπή και εκσκαφή του οδοστρώματος και  κατασκευή πλάκας μπετού με κλίση ώστε να αποστραγγίζονται τυχόν υπόγεια ύδατα. τοποθετήσθηκαν επίλεκτα υλικά λατομείου, κατασκευάστηκε υπόβαση και τοποθετήθηκε  ισοπεδωτική στρώση κυκλοφορίας και αποκατάσταση της διαγράμμιση και τοποθέτηση σήμανσης για την ασφαλή κυκλοφορία. Τέλος, για την προστασία των πρανών, μετά το υπάρχον τοιχίο θα τοποθετήθηκαν μεγάλοι ογκόλιθοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…