Home Πολιτικά - Φωκίδα “Ανεξάρτητοι Έλληνες” προς βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κουράκη :“Θέλετε να φορολογήσετε την ελληνορθόδοξη πίστη μας”
Πολιτικά - Φωκίδα - 29 Ιανουαρίου, 2013

“Ανεξάρτητοι Έλληνες” προς βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κουράκη :“Θέλετε να φορολογήσετε την ελληνορθόδοξη πίστη μας”

Τα πυρά των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Φωκίδος συγκέντρωσε χτες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Τάσος Κουράκης με αφορμή τις δηλώσεις του για φορολόγηση της εκκλησίας και της κατάργησης πληρωμής των ιερέων από το δημόσιο. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση “ο κος Κουράκης προτείνει τη φορολόγηση της  ελληνορθόδοξης πίστης μας”
Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προσφέρεται να μοιράσει τη γη της Εκκλησίας σε ανέργους για να την καλλιεργήσουν, οι κατά τόπους ενορίες στηρίζουν τους απόρους με συσσίτια αγάπης και ο απλός ιερέας βρίσκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου οικογενειάρχη, έρχεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκης να προτείνει φορολόγηση της ελληνορθόδοξης πίστης μας.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε αυτή την αλλόκοτη στάση που δηλοί ασέβεια και παντελή έλλειψη κατανόησης του άρρηκτου δεσμού Ελληνισμού και Ορθοδοξίας και στηρίζουμε την Εκκλησία μας τόσο ισχυρά, όσο και εκείνη στηρίζει σήμερα την Κοινωνία μας.
Τέλος, αν και δεν πιστεύουμε στην φίμωση της ελεύθερης άποψης, κρίνουμε ότι ο κ. Κουράκης υπερέβη κατά πολύ τα εσκαμμένα».

Πηγή: Ώρα της Φωκίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…