Home Πολιτικά - Φωκίδα Αλλαγή σελίδας στο Αθλητικό Κέντρο «Άγιος Κοσμάς» υπό την προεδρία Χαλιορή
Πολιτικά - Φωκίδα - 19 Δεκεμβρίου, 2019

Αλλαγή σελίδας στο Αθλητικό Κέντρο «Άγιος Κοσμάς» υπό την προεδρία Χαλιορή

Πηγη :.parapolitika.gr/

 Ένα από τα πιο ιστορικά Αθλητικά Κέντρα της χώρας, ο «Άγιος Κοσμάς» φαίνεται να παίρνει και πάλι «ζωή» μετά την ανάληψη της προεδρίας του από τον δραστήριο οικονομολόγο Κωνσταντίνο Χαλιορή. Ο ίδιος φαίνεται ότι έχει σηκώσει «μανίκια» εστιάζοντας στους αθλητές και τις ανάγκες τους.Ο νέος πρόεδρος λίγες μόλις ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του επισκέφθηκε όλες τις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την κατάσταση των κτηρίων και της υλικοτεχνικής υποδομής. Όπως αναφέρει ο ίδιος έθεσε ως βασικό στόχο την υγιεινή και την ασφάλεια των αθλητών, των πολιτών που επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις και των εργαζομένων.



Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα στο facebook τονίζει ότι σκοπός της νέας Επιτροπής Διοίκησης είναι να συμβάλει στην προετοιμασία αθλητών και αθλητριών, στο δρόμο διεκδίκησης της πρόκρισής τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.



«Καταρτίζουμε πρόγραμμα για τον εκσυγχρονισμό, τη συντήρηση και την ενεργειακή αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, που θα συμβάλλει σημαντικά στη δραστική μείωση του κόστους λειτουργίας των υποδομών αυτών, στην εύρυθμη λειτουργία τους, όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος.



Δημιουργούμε τις συνθήκες που όλοι οι πολίτες χωρίς αποκλεισμούς θα μπορούν να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων μας.



Ο προϋπολογισμός για το 2019, υλοποιείται με απόλυτο σεβασμό στα χρήματα των Ελλήνων και με υψηλά επίπεδα απορροφητικότητας.



Με συνεχή διάλογο με τις ομοσπονδίες αθλημάτων και ιδιαίτερα στις Ομοσπονδίες Ολυμπιακών αθλημάτων συνεργαζόμαστε για την προετοιμασία τους ενόψει της ολυμπιακής χρονιάς που έρχεται», αναφέρει χαρακτηριστικά.



Δείτε την ανάρτηση του κ. Χαλιορή μετά την επίσκεψη στις εγκατάστεις και την επαφή του με αθλητές και εργαζόμενους:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…