Home Δήμος Δελφών Έτοιμος για συνεργασία ο κ. Δρακάκης, ο οποίος δηλώνει: «Θα διερευνήσουμε τη δυνατότητα που μας παρέχει η απλή αναλογική»
Δήμος Δελφών - 31 Μαΐου, 2019

Έτοιμος για συνεργασία ο κ. Δρακάκης, ο οποίος δηλώνει: «Θα διερευνήσουμε τη δυνατότητα που μας παρέχει η απλή αναλογική»

 Έτοιμος για συνεργασία ο κ. Δρακάκης, ο οποίος δηλώνει: «Θα διερευνήσουμε τη  δυνατότητα που μας παρέχει η απλή αναλογική»

 

Ξεκάθαρο το μήνυμα του κ. Γιώργου Δρακάκη ο οποίος προαλείφεται για μια ή και δυο θέσεις στη νέα Δημοτική Αρχή δηλώνοντας ότι θα «διερευνήσουμε την δυνατότητα που μας παρέχει η απλή αναλογική της  δημιουργίας «συνθέσεων και νέων συναινέσεων».

Αναλυτικά δηλώνει τα εξής:

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ευχαριστώ θερμά όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας «ΔΕΛΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» για τον έντιμο, πολιτισμένο και αξιοπρεπή αγώνα τους και όλους εσάς  τους ψηφοφόρους μας, που παρά τις μεγάλες πιέσεις, τους εκβιασμούς , τις προσωπικές επιθέσεις, τους διωγμούς, αντέξατε και σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων προτάσσοντας  το  συμφέρον του Δήμου και ψηφίζοντας  τον συνδυασμό μας .

             Λαμβάνοντας την εντολή σας ως χρέος για την λειτουργία της  νέας δημοτικής αρχής, δεσμευόμαστε απέναντί σας ότι θα εκπροσωπήσουμε επάξια την φωνή σας  και θα αξιοποιήσουμε την δύναμη που μας δώσατε με εντιμότητα και καθαρότητα.  Καθώς επίσης θα διερευνήσουμε την δυνατότητα που μας παρέχει η απλή αναλογική της  δημιουργίας «συνθέσεων και νέων συναινέσεων» φυσικά ΜΟΝΟΝ στην βάση σαφών προγραμματικών θέσεων .

    Στα πλαίσια της δημοκρατίας ο συνδυασμός μας θα λειτουργήσει με αυτοδιοικητική συνείδηση και ελευθερία επιλογής την δεύτερη Κυριακή. 

   Παραμένουμε δίπλα σας.

 Συνεχίζουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…