Home Πολιτισμός Άγριο φονικό στις φυλακές Μαλανδρίνου: Νεκρός 52χρονος φύλακας
Πολιτισμός - 25 Μαρτίου, 2014

Άγριο φονικό στις φυλακές Μαλανδρίνου: Νεκρός 52χρονος φύλακας

Μια μαχαιριά στην καρωτίδα ήταν αρκετή για να χάσει τη ζωή του ένας 50χρονος φύλακας του Σωφρονιστικού καταστήματος Μαλανδρίνου, από κρατούμενο αλβανικής υπηκοότητας.

Ο άτυχος άνδρας με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από το θύτη, ο οποίος είναι κρατούμενος πολλά χρόνια στις φυλακές, ηλικίας περίπου 35 ετών.

Το φονικό, όπως ισχυρίζονται αυτόπτες μάρτυρες, δεν έχει ουδεμία σχέση με την αλλαγή του νόμου, η οποία έχει επιφέρει ανησυχία σε όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα. Θύτης και θύμα φέρονται να μην διαπληκτίστηκαν. Είχε δημιουργηθεί πρόβλημα για την άδεια του κρατούμενου. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι του επιτέθηκε χωρίς κανένα προηγούμενο. Το περιστατικό έγινε γύρω στις 12:15. Ο φερόμενος ως δράστης τον χτύπησε με μανία, αλλά θανατηφόρο ήταν το χτύπημα στο λαιμό. Το θύμα διεκομίσθη αμέσως στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου όμως είχε ήδη καταλήξει.

Να αναφερθεί ότι ο άτυχος φύλακας αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και δυο παιδιά.

Πολλά ερωτηματικά εγείρονται για το μαχαίρι, το οποίο βρέθηκε στα χέρια του. Δεν είναι πρώτη φορά που βρίσκονται σε χέρια κρατουμένων όπλα και ναρκωτικά. Απεναντίας, έχει καταντήσει σύνηθες πια, να είναι εξοπλισμένοι με οτιδήποτε «χρειάζονται». Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, που παρά τις αλλεπάλληλες αλλαγές των νόμων, η Πολιτεία δεν λέει να λύσει.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…