Home Πολιτικά - Φωκίδα Ρόλο ΝΟΔΕ αναλαμβάνει η ΔΗΜΤΟ Δωρίδας και απαντά στη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτικά - Φωκίδα - 12 Ιανουαρίου, 2021

Ρόλο ΝΟΔΕ αναλαμβάνει η ΔΗΜΤΟ Δωρίδας και απαντά στη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ

 Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά. 

Ας κάνουν λίγη υπομονή στο ΣΥΡΙΖΑ με το «αποδεδειγμένα σε όλο τον κόσμο» σκάνδαλο της NOVARTIS. Το οποίο επίσης κανείς παγκοσμίως δεν αμφισβήτησε ποτέ ως προς το μέρος των εμπλεκόμενων υγειονομικών αλλά αμφισβήτησε ως προς την εμπλοκή πολιτικών προσώπων του οποίου και την σκευωρία στην Ελλάδα φαίνεται να έστησε το γνωστό πλέον στο Πανελλήνιο τρίγωνο Παπαγγελόπουλου-Εισαγγελείς Διαφθοράς-Δημοσιογράφοι.

Η υπομονή είναι αρετή. Συστήνουμε λοιπόν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να περιμένουν το πόρισμα της δικαιοσύνης πλέον, στη βίλα 120τμ σε ένα στρέμμα οικόπεδο πάνω στη θάλασσα σε μία από τις ακριβότερες περιοχές της Ελλάδος, που ενοικιάζει ο πρόεδρος τους έναντι μόνο πεντακοσίων ευρώ (500,00 €) το μήνα για τα καλοκαίρια. Στο ακίνητο που είχε βγει προς πώληση από τον ιδιοκτήτη προς ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ (1.200.000 €) λίγο πριν την ενοικίαση του, του οποίου η εφορία και ο ΕΝΦΙΑ στοιχίζουν στον ιδιοκτήτη περισσότερα από αυτά που θα λάβει για μία τριετία από τον πρώην πρωθυπουργό της «ρήξης με τα μνημόνια» και των capital controls.

Σχετικά με τις επιδόσεις του σημερινού βουλευτή κου Ιωάννη Μπούγα που προφανώς ενοχλούν λόγω έντονης δραστηριότητας, ως δια μαγείας διέφυγε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρουν ότι ο κος Ιωάννης Μπούγας, βουλευτής της Φωκίδας μας, στον πρώτο ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης του τόπου από τη ΝΔ, διετέλεσε πρόεδρος μίας διεθνούς προβολής όπως αποδείχθηκε επιτροπής της βουλής το πόρισμα της οποίας οδηγεί στην παραπομπή υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε οχτώ (8) αδικήματα και βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης σήμερα. Επιπλέον τους διέφυγε να αναφέρουν ότι η θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, είναι μία ανώτατα κοινοβουλευτικά θέση που διασφαλίζει την συνοχή της κοινοβουλευτικής ομάδας και την επικοινωνία των βουλευτών με το πρωθυπουργικό γραφείο, θέση που στο παρελθόν κατείχαν σημαίνοντα πρόσωπα στην πολιτική του τόπου.   

Προφανώς θα «ξεχάστηκαν» να αναφερθούν με την ορθή ανάγνωση σε αυτές τις διακρίσεις του σημερινού βουλευτή του νομού μας που τιμούν όλους τους πολίτες της Φωκίδας, καθόσον επί ημερών τους ο τότε βουλευτής είχε «τιμηθεί» λιγότερο από τους κους Καρανίκα και Κωνσταντινέα. Τέλος, κατά την άποψη μας, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να γνωστοποιήσουν με επιστολή τους στην κα Γεροβασίλη, σημερινής γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και εξ’ απορρήτων συνεργάτη του κου Τσίπρα, την υποβάθμιση που υφίσταται η ίδια κατέχοντας την αντίστοιχη θέση. Θα το εκτιμούσε ιδιαίτερα.

Και μη χειρότερα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Δεν θα έχει υποψήφιο στη Δωρίδα η ΝΔ;

Για πρώτη φορά δεν θα εκπροσωπηθεί η Δωρίδα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, καθώς σύμφωνα με διαρρο…