Home Εικόνες Αρχικής “Προτεραιότητα η μετεγκατάσταση των Ρομά και ο χωρός σταθμευσης βαρέων οχημάτων”
Εικόνες Αρχικής - Τοπικά - 13 Σεπτεμβρίου, 2023

“Προτεραιότητα η μετεγκατάσταση των Ρομά και ο χωρός σταθμευσης βαρέων οχημάτων”

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του Λουκά Αναγνωστόπουλου εξηγεί ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη ΔΕ Άμφισσας κ Σίμος Θερμογιάννης.
Ταυτόχρονα , εξηγεί ότι για τον ίδιο αλλά και τον συνδυασμό του η πρώτη προτεραιότητα αν εκλεγούν θα είναι η χωροθέτηση εγκατάστασης των Ρομά της περιοχής αλλά και η κατασκευή του χώρου σταθεμευσης βαρέων οχημάτων

Γιατί υποψήφιος με το Λουκά Αναγνωστόπουλο;
Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να συστρατευτώ με το Λουκά Αναγνωστόπουλο είναι γιατί κατά τη θητεία του ως αντιδήμαρχος οικονομικών το χρόνικο διάστημα 2014-2019 νοικοκύρεψε τον Δήμο Δελφών. Επομένως είναι ένας άνθρωπος που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε καίρια θέση κατά το παρελθόν. Επίσης διακρίνεται από ταπεινότητα, είναι πάντα πρόθυμος να ακούσει ακόμη και την αντίθετη άποψη.

Γιατί κάποιος να επιλέξει να σταυρώσει το Σίμο το Θερμογιάννη;
Στις μικρές κοινωνίες οι προσωπικές και επαγγελματικές διαδρομές του καθενός μας είναι γνωστές. Αυτό για το οποίο θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου είναι ότι σε περίπτωση που εκλεγώ θα είμαι πάντα διαθέσιμος όπως είμαι μέχρι τώρα για αυτούς, ανεξάρτητα από το αν με έχουν ψηφίσει ή όχι στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Αν εκλεγεί ο συνδυασμός σας ποια θα ήταν η πρώτη προτεραιότητα για τη Δ.Ε. Άμφισσας ;
Αναμφίβολλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να αλλάξουν στη Δ.Ε. Άμφισσας. Ενδεικτικά παραθέτω κάποια. Η χωροθέτηση επιτέλους του τόπου εγκατάστασης των Ρομα καθώς ο χώρος που βρίσκονται δεν ενδύκνειται για τη διαμονή τους. Η σημερινή είκόνα του οικισμού στην είσοδο πόλης είναι απαράδεκτη τόσο ως προς την αισθητική, όσο και ως προς τις συνθήκες διαβίωσης αφού δεν τηρούνται στοιχειωδεις κανονες υγιεινης. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη βελτίωση του αποχετευτικού δικτύου ώστε να μην πλημυρίζει το κέντρο της πόλης κάθε φορά που έχουμε βροχές. Επίσης ηκατασκευή χώρου στάθμευσης βαρέων οχημάτων θα άλλαζε την εικόνα της πόλης μας προς το καλύτερο.

Τι σας λέει ο κόσμος στις περιοδείες που κάνετε; Ποια είναι τα παράπονά του από τη δημοτική αρχή και ποιες οι προσδοκίες του από το συνδυασμό σας;
Αυτό που με λύπη διαπιστώνουμε στις περιοδείες μας είναι ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος γιατί υπήρξε αναντιστοιχία προεκλογικών δεσμεύσεων και υλοποίησης από την απελθούσα δημοτική αρχή. Εκτός από την αναποτελεσματικότητα μεγάλη απογοήτευση στον κόσμο έχει προκαλέσει και η αλαζονονεία της υπάρχουσας δημοτικής αρχής. Ως συνδυασμός έχουμε επιλέξει να εκπονήσουμε ένα άκρως ρεαλιστικό σχέδιο γιατί θέλουμε να κοιτάζουμε στους συνδημότες μας στα μάτια και την επόμενη των εκλογών.

Το γεγονός ότι άλλαξε ο νόμος και πλέον ο κάθε δημότης μπορεί να επιλέξει τους δημοτικούς συμβούλους της αρεσκείας του από όλη την επικράτεια του Δήμου πόσο βοηθά ή δυσκολευει ένα νέο υποψήφιο
Προφανώς το ότι άλλαξε ο νόμος και πλέον ο κάθε δημότης μπορεί να επιλέξει τους δημοτικούς συμβούλους της αρεσκείας του από όλη την επικράτεια του Δήμου έχει τόσο αρνητικά όσο και θετικά. Από τη μια πλευρά κάποιος δημότης της Δ.Ε Άμφισσας αν θεωρεί ικανούς περισσότερους από έναν υποψήφιους από άλλες δημοτικές ενότητες μπορεί να τους ψηφίσει καθώς δεν δεσμεύεται πλεόν από τη μονοσταυρία εκτός δημοτικής ενότητας, από την άλλη πλευρά για τους υποψηφίους που κατεβαίνουν πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές χρειάζεται επιπελόν χρόνος για να γυρίσουν όλες τις δημοτικές ενότητες.

Πείτε μας δυο λόγια (βιογραφικό) για εσας για να σας γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος
Ονομάζομαι Σίμος Θερμογιάννης από τα 15 μου χρόνια εργάζομαι.
Κατά το το 1994 εργάστηκα στην Εταιρεία ΓΕΜΕΕ με αντικείμενο δειγματοληπτικες μεταλλευτικές εργασίες.
Από το 1995 έως το 1998 εργάστηκα σε κατασκευαστικες εταιρείες που είχαν αναλάβει μεγάλα έργα στην Ελλάδα (αεροδρόμιο της αράξου, κατασκευή του μετρό της Αθήνας)
Από το 1999 έως το 2013 διετέλεσα τραπεζικός υπαλληλος στην eurobank.
Από το 2014 έως το 2015 ήμουν ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης.
Έχω εργαστεί στο δήμο κατά τα έτη 2017 και το 2019
Εργάστηκα στην Περιφερειακή ενότητα Φωκίδας κατά το έτος 2021
Από την άνοιξη του 2021 μέχρι σήμερα εργάζομαι ως επικουρικός υπάλληλος στο ΓΝ Άμφισσας.
Έχω εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ως διανομέας σε καταστήματα εστίασης.
Διετέλεσα ταμίας της ΝΟΔΕ Φωκίδας κατά το χρόνικο διάστημα 2018 με 2021.
Στις δημοτικές εκλογές του 2014 είχα έρθει δεύτερος σε σταυρόυς προτίμησης στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Άμφισσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…