Home Εικόνες Αρχικής Ο πρόεδρος της Δ.E.E.Π. Φωκίδας της ΝΔ απαντά στο ΣΥΡΙΖΑ για το νοσοκομείο «Οι εισαγγελικές αρχές ασχολούνται με τα στελέχη σας»

Ο πρόεδρος της Δ.E.E.Π. Φωκίδας της ΝΔ απαντά στο ΣΥΡΙΖΑ για το νοσοκομείο «Οι εισαγγελικές αρχές ασχολούνται με τα στελέχη σας»

Ο πρόεδρος της Δ.E.E.Π. Φωκίδας της ΝΔ απαντά στο ΣΥΡΙΖΑ για το νοσοκομείο

«Οι εισαγγελικές αρχές ασχολούνται με τα στελέχη σας»

-Υπενθυμίζει την περίπτωση Παππά και Βαξεβάνη, ενώ τονίζει ότι το κόμμα του είναι υπερήφανο για όσα έχουν γίνει στο νοσοκομείο.

 

Όλες τις βελτιωτικές κινήσεις που έχουν γίνει στο νοσοκομείο, αλλά και όσα έχει πετύχει σε συνθήκες πανδημίας το νοσηλευτικό ίδρυμα της Φωκίδας αναφέρει σε απάντησή του προς το ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Φωκίδας της ΝΔ κ. Νώντας Τριβήλος.

Μάλιστα, σχολιάζοντας την επίκληση του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας για παρέμβαση εισαγγελέα, υπενθυμίζει ότι η Δικαιοσύνη ασχολείται με τα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά αναφέρουν τα εξής:

 

«Που είναι ο εισαγγελέας, για το Νοσοκομείο Άμφισσας;»

Τάδε έφη η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας. Μία φράση που εν ολίγης αποτυπώνει τον ψυχισμό των σύγχρονων «Αυριανιστών».

Σε αυτούς λοιπόν που αναζητούν εισαγγελείς για την κατάσταση του Νοσοκομείου Άμφισσας να θυμίσουμε τα εξής:

1.Από την αρχή της Πανδημίας έχει ενισχυθεί το προσωπικό με προσλήψεις σαράντα (40) περίπου ατόμων.

2.Η κλινική Covid-19 νοσηλεύει δεκάδες ασθενείς έχοντας τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχημένων νοσηλειών πανελλαδικά

3.Το Νοσοκομείο Άμφισσας έχει πραγματοποιήσει 48000 εμβολιασμούς.

4.Οι Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας, που κάποιοι ειρωνεύτηκαν όταν εγκαταστάθηκαν, όπου χρειάστηκε έσωσαν ζωές.

5.Η χειρουργική κλινική συνεχίζει την ομαλή λειτουργία της και προκηρύσσεται η θέση του ιατρού, που συνταξιοδοτείται.

6.Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ) έχει αναβαθμιστεί και λειτουργεί σε καθημερινή βάση. Ουδέποτε ανεστάλη η λειτουργία της. Για την περίπτωση νόσησης του ιατρού Νεφρολόγου από Covid-19, η θέση του καλύφθηκε βάση νόμου με ιατρό του παθολογικού τομέα.

7.Τακτοποιούνται διοικητικές εκκρεμότητες ετών

8.Γίνεται συνεχώς προμήθεια νέου σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Όσο κάποιοι ελαφρά τη καρδία παραπληροφορούν και καιροσκοπούν, εμείς θα συνεχίσουμε να ενεργούμε με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Άμφισσας. Μένουμε προσηλωμένοι σε αυτό και μόνο.

Κλείνοντας και στο πλαίσιο της αναζήτησης εισαγγελέων, να επισημάνουμε ότι οι εισαγγελικές αρχές βρίσκονται εκεί που πρέπει, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα μας πότε οφείλουν να παρέμβουν. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Νίκου Παππά, ο οποίος έχει παραπεμφθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος ύστερα από απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής, μετά από πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής. Η Επιτροπή, αφού εξέτασε τα στοιχεία που προέκυψαν, έκρινε ότι ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μεθόδευσε τη χειραγώγηση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016.

Είτε στην περίπτωση του κου Βαξεβάνη, όπου το Ανώτατο Δικαστήριο τον έχει καλέσει σε απολογία, με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, για παράβαση καθήκοντος αλλά και για “συνέργεια σε κατάχρηση εξουσίας από κοινού δια της εκθέσεως σε δίωξη ή τιμωρία κάποιου αθώου κατά συρροή”. Σε συνέχεια της έρευνας της υπόθεσης Παπαγελόπουλου.

2 Σχόλια

  1. ο κύριος αυτός είναι παντελώς άσχετος!
    το νοσοκομείο παραπαίει, γιατροί δεν υπάρχουν ούτε έρχονται, ιδίως Παθολόγοι, όλοι το γνωρίζουν και το μέλλον του είναι άδηλο καθώς ουδείς γνωρίζει τι σχεδιάζει το Υπουργείο για αυτό.

  2. Νομίζει κι αυτός ότι είπε κάτι σπουδαίο! Για τα δικαστικά, να του πω να προσθέσει κι εκείνον τον σύμβουλου του πρωθυπουργού που τον τρέχανε για μια ιστορία με πιτσιρικάδες στη Μολδαβία. Α, και για κάτι ΚΕΛΠΝΟ που πάνε για κακουργήματα. Άιντε, να μην ανοίξω το αρχείο μου τώρα. Δεν βλέπουν τα χάλια τους που κλατάντησαν όλη τη χώρα μια …”Αττική Οδό”, παριστάνουν και τους έξυπνους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απάντηση Ι. Μπούγα, σε Επίκαιρη Ερώτηση της “ΝΙΚΗ” για τηΣχολή Δικαστικών Λειτουργών

Στον προγραμματισμό πρόσληψης δικαστικών υπαλλήλων, αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κα…