Home Δήμος Δελφών Ο κ. Βασίλης Καραγιάννης με συνέντευξή του στην ΩτΦ ανακοινώνει: «Προχωράμε με Π.Ταγκαλή»
Δήμος Δελφών - 21 Μαρτίου, 2014

Ο κ. Βασίλης Καραγιάννης με συνέντευξή του στην ΩτΦ ανακοινώνει: «Προχωράμε με Π.Ταγκαλή»

Ο κ. Βασίλης Καραγιάννης με συνέντευξή του στην ΩτΦ ανακοινώνει:

«Προχωράμε με Π.Ταγκαλή»

-«Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην προσφορά μιας εναλλακτικής διεξόδου εξέλειψαν στην πορεία, καθώς οι εξελίξεις στο Δήμο Δελφών ήταν ραγδαίες στην πορεία», σημειώνει.

 

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς του και την συμπόρευσή του στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Παναγιώτη Ταγκαλή ανακοινώνει με συνέντευξή του στην ΩτΦ ο κ. Βασίλης Καραγιάννης.

Ξεκαθαρίζει ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην προσφορά μιας εναλλακτικής διεξόδου εξέλειψαν στην πορεία, καθώς οι εξελίξεις στο Δήμο Δελφών ήταν ραγδαίες στην πορεία.

 

ΩτΦ: κε Καραγιάννη πληροφορηθήκαμε ότι αποσύρετε το ψηφοδέλτιό σας και σκοπεύετε να προσχωρήσετε στον κ. Ταγκαλή.

 

Βασίλης Καραγιάνης: «Μετά από πολύμηνες διαδικασίες διαβούλευσης να δώσουμε μια εναλλακτική διέξοδο στους δημότες Δελφών και μετά από τις πολύ σοβαρές πολιτικές εξελίξεις που όλοι παρακολουθήσαμε, λάβαμε, με τους συνεργάτες μου, τις τελικές μας αποφάσεις. Αποσύρουμε την κάθοδο αυτόνομου συνδυασμού του οποίου να ηγούμαι, καθώς εκλείπουν πια οι λόγοι που επέτασσαν αυτή την πρωτοβουλία. Στόχος μας και τότε και τώρα είναι η αλλαγή σελίδας στο δήμο Δελφών και η επιδίωξη μιας σύγχρονων πεποιθήσεων, αντιλήψεων και πρακτικών διοίκησης.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά από συζητήσεις με σχεδόν όλους τους επικεφαλής στη βάση προθέσεων και στόχων για το Δήμο, καταλήξαμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Παναγιώτη Ταγκαλή».

 

ΩτΦ:Γιατί με τον Παναγιώτη Ταγκαλή;

 

Β.Κ.: «Με τον Παναγιώτη μας συνδέει μια φιλία 20 ετών και πιστεύω ότι δικαιούται μία ευκαιρία.

Δεν καταλαμβάνομαι από εγωισμούς, το έχω αποδείξει και γι’ αυτό θα συμπορευτώ μαζί του. Πέρα όμως από την φιλία ο Παναγιώτης, δεσμεύτηκε ότι θα διορθώσει κάποια πράγματα βάζοντας φραγμούς αλλά και αν χρειαστεί αποκαθιστώντας τα.

Από την δική μου πλευρά, επειδή γνωρίζουμε την κατάσταση από κοινού δεν θα υπάρξει καμία περίοδος ανοχής αν δεν γίνουν πράξη τα όσα συμφωνήσαμε».

 

ΩτΦ: Παρόλη τη διαφωνία σας με την κ. Γουργουρή κατεβαίνετε στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Πως; Συναδει αυτή η απόφαση με τις μεταξύ σας σχέσεις;

 

Β.Κ.: «Με την κ. Γουργουρή ποτέ δεν είχα εγώ πρόβλημα. Αντιθέτως εκείνη κι ο σύζυγός της, δεν αποδέχτηκαν ποτέ ότι βγήκα με περισσότερους σταυρούς και με όρισε Αντιδήμαρχο, ο Δήμαρχος Φουσέκης, ούτε έφερε αντιρρήσεις όταν μετά από την διετία ο Δήμαρχος θέλησε να με αντικαταστήσει για να κρατήσει ισορροπίες.

Οι αντιρρήσεις μου είχαν να κάνουν με τον τρόπο διοίκησης στο Γαλαξίδι και την ανοχή προς την πλευρά της από τον Δήμαρχο. Οπότε οι επιλογές ήταν:

– Να καταρτίσω συνδυασμό και να κατέβω αυτόνομα κάτι που δεν τελεσφόρησε γιατί άλλαξαν τα δεδομένα.

– Να πάω σπίτι μου και να μην αναμειχθώ.

– Η να δώσω την μάχη μου και να συνεργαστώ με τον Παναγιώτη Ταγκαλή.

Είναι στην κρίση του κόσμου να ψηφίσουν και να επιλέξουν:

– Αν θέλουν ένα αντιδήμαρχο που να κοιτά το κοινό καλό και συμφέρον κι όχι το προσωπικό του (βλέπε επίστρωση δρόμου στις βίλες)

– Αν θέλουν ένα αντιδήμαρχο που να είναι κάθε μέρα στο γραφείο του και όχι παροδικά.

– Αν θέλουν έναν αντιδήμαρχο που να στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις και όχι τις επιχειρήσεις εκτός νομού (βλέπε ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΔΑ: ΒΛ1ΓΩ9Θ-ΓΕΜ – Απευθείας ανάθεση προμήθεια υλικού 13.099,50 ΦΠΑ  στην εταιρεία ARTIO STAMP ΕΠΕ). Γιατί;;;;

– Αν θέλουν έναν αντιδήμαρχο που θα ενημερώνει και θα συνεργάζεται με τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους κι όχι να λειτουργεί αναρχικά και απολυταρχικά. Ο κόσμος έχει κριτήρια αυτή τη φορά και θα μπορεί να επιλέξει καλύτερα.

Προσωπικά έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Δεν λειτούργησα ουδέποτε ως επαγγελματίας της πολιτικής, παρότι θέλω να πιστεύω ότι με ότι καταπιάστηκα το έκανα καλά. Οι αντιμισθίες μου δεν μπήκαν ποτέ στη δική μου τσέπη και στο σύνολό τους αναλώθηκαν σε ανάγκες του δήμου και σωματεία και συλλόγους της περιοχής.

Η επόμενη αυτοδιοικητική θητεία θα είναι 5 χρόνια και με πολλά προβλήματα. Γι’ αυτό οι πολίτες πρέπει να συμμετάσχουν και με την δύναμη της ψήφου τους να επιλέξουν τα άτομα που θα μπορέσουν για την επόμενη 5ετία να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που θα προκύψουν τόσο στον Δήμο όσο και στους Δημότες χωρίς να βάζουν μπροστά το προσωπικό τους συμφέρον».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…