Home Αθλητικά Ο ΓΑΣ Άμφισσας επιστρέφει στη Γ Εθνική
Αθλητικά - Εικόνες Αρχικής - 4 Αυγούστου, 2022

Ο ΓΑΣ Άμφισσας επιστρέφει στη Γ Εθνική

Θετικά, όπως αναμενόταν, απάντησε ο ΓΑΣ Άμφισσας στην ΕΟΚ και την ΕΣΚΑΣΕ και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική κατηγορία.
Η ομάδα της Άμφισσας από τη Δευτέρα το πρωί που πήρε στα χέρια τη…διερευνητική εντολή, ξεκίνησε μαραθώνιο επαφών με τοπικούς οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες και τελικά το βράδυ της Πέμπτης κατέληξε να πει το μεγάλο ΝΑΙ επιστρέφοντας σε εθνική κατηγορία 26 ολόκληρα χρόνια μετά την άνοδο που είχε πετύχει το 1996
Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΓΑΣ θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική ως εκπρόσωπος της ΕΣΚΑΣΕ μετά την αποχώρηση του πρωταθλητή Λοκρού Αταλάντης και την άρνηση ανόδου του Άρη Θήβας!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΓΑΣ αναφέρει τα εξής:

‘‘Η οικογένεια του ΓΑΣ Άμφισσας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόφαση της να αποδεχτεί την πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, και να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.
Σε μια κατά κοινή ομολογία, δύσκολη περίοδο για ένα τέτοιο εγχείρημα, καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσουμε πόρους και υποστηρικτές ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στην επιστροφή της αγαπημένης μας ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες μετά από 26 χρόνια! Ήταν άλλωστε διακαής πόθος των φιλάθλων μας, των αθλητών μας και της Διοίκησης. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο θα εκπροσωπήσει επάξια την Άμφισσα και όλη την Φωκίδα. Περιμένουμε την ηθική και υλική συμπαράσταση όλων των φιλάθλων και των τοπικών παραγόντων στην ιστορική αυτή προσπάθεια.
Ραντεβού στο γήπεδο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…