Με Γ.Δελμούζο έκλεισε η εξάδα Σπανού
Με Γ.Δελμούζο έκλεισε η εξάδα Σπανού
Με την ανακοίνωση του δικηγόρου Γιώργου Δελμούζου ολοκληρώθηκε η εξάδα του υποψηφίου περιφερειάρχη Φάνη Σπανού στη Φωκίδα.
Γιώργος Δελμούζος – Φωκίδα
Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1964 και μεγάλωσα στην Άμφισσα. Είμαι γιος του Ζαχαρία και της Χρύσας Δελμούζου. Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Νίκη Σαββανή – Μπίλιου και πατέρας του Ζαχαρία, φοιτητή της Νομικής Αθηνών και της Ευγενίας, φοιτήτριας Πολιτικών Επιστημών στην Κομοτηνή. Πήγα σχολείο στην Άμφισσα και αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έως τώρα ασκώ ενεργά δικηγορία στην πόλη που μεγάλωσα κι έκανα οικογένεια. Επί δεκαοκτώ συνεχόμενα έτη διετέλεσα Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άμφισσας, με την καθολική υποστήριξη των αγαπητών συναδέλφων μου. Επίσης έχω διατελέσει μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας.
Είμαι υποψήφιος γιατί…
Δηλώνω παρών, ως απλός στρατιώτης στην δυνατή ομάδα του Φάνη του Σπανού, στις ικανότητες του οποίου πιστεύω, ως νέου, επιτυχημένου και αποτελεσματικού πολιτικού. Μαζί του, σε συνεργασία με τους Δήμους και την κεντρική διοίκηση, θα παλέψουμε για την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων του νομού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, όπως την άρδευση του ελαιώνα της Άμφισσας, τον αναδασμό του Μόρνου, τον διαγώνιο άξονα, τη σύνδεση του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, την εναλλακτική ανάπτυξη (ορειβασία, αναρρίχηση, θαλάσσιο αθλητισμό κ.α.)
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μελών και φίλων του Παραρτήματος Φωκίδας της Ε.Α.Ε.
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μελών και φίλων διοργανώνει το Παράρτημα Φωκίδας της Ελληνικής …