Home Στερεά Με Βοιωτία και Εύβοια συνεχίζει τις ανακοινώσεις υποψηφίων ο Φάνης Σπανός
Στερεά - 12 Φεβρουαρίου, 2019

Με Βοιωτία και Εύβοια συνεχίζει τις ανακοινώσεις υποψηφίων ο Φάνης Σπανός

 Γιώργος Ψυχογιός – Βοιωτία

 
Βιογραφικό
Γεννήθηκα στο Ύπατο Βοιωτίας, ζω και εργάζομαι ως μαχόμενος δικηγόρος στη Θήβα με κοινωνική δράση στα δρώμενα της πόλης και του Νομού. Σπούδασα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθήνας και στη Γαλλική Ακαδημία. Είμαι παντρεμένος με την οδοντίατρο Χρύσα Παπαγεωργίου από την Λιβαδειά και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Η πολιτική μου δράση ξεκινάει από τα φοιτητικά μου χρόνια. Ασχολήθηκα και ασχολούμαι ειδικότερα με το Ποινικό Δίκαιο αλλά και εργατικό Δίκαιο, παράλληλα είχα εκπροσωπήσει το σύνολο των εργαζομένων ΕΥΔΑΠ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και άλλων εργαζομένων ΟΤΕ 1990-1991. Το 1981 άρχισα να δικηγορώ στην πόλη της Θήβας όπου εγκαταστάθηκα μόνιμα- συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις κοινωνικές και πολιτικές εκδηλώσεις της πόλης μου αλλά και ευρύτερα του νομού. Συμμετείχα ως ιδρυτικό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης και της επαρχίας, ως του μεγαλύτερου πολιτιστικού συλλόγου της πόλης της Θήβας με την ονομασία «ΛΑΪΟΣ» και άλλων συλλόγων μικρών Δήμων της περιοχής.
Εκλέχτηκα δύο φορές μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας κατέχοντας την θέση του Γενικού Γραμματέα και ταμία στη συνέχεια. Από το 2017 έως και σήμερα διατελώ Πρόεδρος του ΠΣΤΕ.
 
Σε αυτοδιοικητικό επίπεδο:
 
Το 1990, εξελέγη τρίτος κατά σειρά Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσα επί 4 χρόνια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Θηβαίων
Το 1994, εξελέγη τρίτος κατά σειρά Νομαρχιακός Σύμβουλος στο Νομό και διετέλεσα Αντινομάρχης επί διετία
Το 1998, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο της Θήβας
Το 2002, εξελέγη τρίτος Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσα επί 2 έτη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θήβας
Το 2007, συμμετείχα ως υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας για τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου
Το 2010, εξελέγη με το συνδυασμό του Κλέαρχου Περγαντά «Στερεά Ελλάδα» 4ος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας
Το 2014, εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας»
Είμαι υποψήφιος γιατί…
Αποφάσισα να στηρίξω μία ομάδα που έχει επικεφαλή έναν αυτοδιοικητικό άνθρωπο και αυτός είναι ο Φάνης Σπανός. Είναι μία ομάδα που τη φτιάξαμε όλοι μαζί από το 2014 έως σήμερα με ιδρυτή τον Κώστα Μπακογιάννη. Μια ομάδα που πέτυχε. Πέτυχε σχεδόν παντού. Στην αμεσότητα της λύσης προβλημάτων, πέτυχε στο νοικοκύρεμα του χρήματος, αφήνοντας  οικονομικό απόθεμα, πέτυχε στην επικοινωνία, τον Πολιτισμό και περισσότερο στη συναίνεση, τη σύνθεση και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων. Βασικό της στοιχείο ο λιγότερος κομματισμός, γιατί όλοι μας εκφραζόμαστε και σκοπός είναι όχι η υπηρεσία του κόμματος, αλλά η εξυπηρέτηση του Στερεοελλαδίτη. Σαφώς, όλοι κάπου ανήκουμε. Μπροστά όμως βάζουμε τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα και τις στοχεύσεις μας. Προχωράμε και Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας.
 
 
Ανδρέας Τούλιας – Εύβοια
 
Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1956 στην Πάφο της Κύπρου. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό πτυχίου «ΑΡΙΣΤΑ» και έπαινο. Εκπλήρωσα τις υποχρεώσεις μου ως Αγροτικός Ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ εργάστηκα για 2 χρόνια ως ειδικευόμενος Γενικός Χειρουργός στο 5ο θεραπευτήριο του Ι.Κ.Α.. Ολοκλήρωσα την 5ετή ειδικότητα της Ορθοπεδικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ατυχημάτων «Κ.Α.Τ.» . Το 1988 απέκτησα τον τίτλο του Χειρουργού Ορθοπεδικού μετά από επιτυχείς εξετάσεις. Εν συνεχεία, παρέμεινα στην Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου ‘’Κ.Α.Τ.’’ ως ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης για 2 χρόνια.
 
Από το 1990 μέχρι και σήμερα, διατηρώ τα δύο ιδιωτικά μου ιατρεία στην περιοχή του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και στην περιοχή του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Παράλληλα για μία διετία ήμουν Γενικός Υπεύθυνος της ομάδας φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης στο υδροθεραπευτήριο του Ε.Ο.Τ. στα Λουτρά Αιδηψού. Από το 2000 έως το 2010, εργάστηκα στις δομές του ΙΚΑ και του ΤΕΒΕ Βορείου Ευβοίας ως Ειδικός Ορθοπεδικός. Είμαι παντρεμένος με την Δικηγόρο Συνοδή Τσεργή και έχω ένα γιο τον Χρήστο, ο οποίος είναι Ειδικευόμενος Οφθαλμίατρος στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Αττικόν».
 
Είμαι υποψήφιος γιατί…
Εδώ και 30 χρόνια προσφέρω τις Ιατρικές μου Υπηρεσίες σε όσους συμπολίτες μου το έχουν ανάγκη. Ήρθε η στιγμή να προσφέρω ενεργά και στον τόπο μου, γι’ αυτό και επέλεξα να είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, αποδεχόμενος με χαρά και ιδιαίτερη τιμή την πρόταση του Φάνη Σπανού, στο πρόσωπο του οποίου διέκρινα ένα νέο, ικανό και εργατικό άνθρωπο με όραμα και στόχους για την Περιφέρειά μας, που βάζει ψηλά τον πήχη για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας. Στόχος μου είναι να εργαστώ μαζί του όσο πιο σκληρά μπορώ, προκειμένου η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να αποτελέσει ένα πρότυπο καινοτομίας και ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα. Σε αυτή μου την προσπάθεια, ζητώ την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας και πιστεύω πως όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε!
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μελών και φίλων του Παραρτήματος Φωκίδας της Ε.Α.Ε.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μελών και φίλων διοργανώνει το Παράρτημα Φωκίδας της Ελληνικής …