Home Πολιτισμός Μαρινέλλα – Κώστας Χατζής
Πολιτισμός - 26 Ιουνίου, 2014

Μαρινέλλα – Κώστας Χατζής

 Η συνεργασία τους και η φιλία τους μπορεί να μετράει  δεκαετίες πίσω, αλλά ένας κύκλος παραστάσεων πριν από ένα χρόνο(2013) – με τον ίδιο τίτλο «Ρεσιτάλ» – στο Παλλάς ήταν η αφορμή για να ανάψει και πάλι εκείνη η «φλόγα» δημιουργίας και η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής να ξαναβρεθούν μαζί  στη σκηνή.  Όπως τότε το 1976 στο θρυλικό «Σκορπιό».

Δύο χρόνια μετά και έχοντας εισπράξει τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά τα θέατρα στα οποία εμφανίζονταν σε όλη την Ελλάδα, οι δύο καταξιωμένοι ερμηνευτές  με την ίδια συγκίνηση και πάθος και με το «Ρεσιτάλ» τους, ετοιμάζονται για ένα μικρό κύκλο συναυλιών στην Ελλάδα, με αφετηρία την Τρίτη 1η Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη,  ολοκληρώνοντας έτσι το μοναδική αυτή μουσική σύμπραξη. Έτοιμοι και πάλι να  «μεθύσουν» το κοινό με τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά  τη μοναδικότητα και αυθεντικότητα των ερμηνειών τους.  Την Παρασκευή 4 Ιουλίου θα έχουμε τη μοναδική χαρά να τους απολαύσουμε, στις 21:30 στο Δημοτικό Στάδιο της Άμφισσας.
Το αξέχαστο “ΡΕΣΙΤΑΛ” του χειμώνα του 1976 επιστρέφει και φέρνει μαζί του μελωδίες και εικόνες από μια Ελλάδα όχι τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική. 
Η βραδιά ξεκινά με τον Κώστα Χατζή να ερμηνεύει με την κιθάρα του και με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει όπως το “Θυμάμαι”, το “Δεν είμ’ εγώ”, το “Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά…”. 

Στη συνέχεια η Μαρινέλλα με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο τραγουδά τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως “Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει”, “Σ’αγαπώ ”, “Κι’ ύστερα”, “Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε”, “Η αγάπη όλα τα υπομένει…” και πολλά άλλα. 
Στο δεύτερο μέρος, αρχικά η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Κώστας Χατζής, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα ερμηνεύουν τραγούδια από τους δίσκους Ρεσιτάλ και Ταμ-Ταμ ενώ η παράσταση κλείνει με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, ντουέτο, σ’ ένα εντυπωσιακό και μαγευτικό φινάλε.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…