Home Δήμος Δελφών Θ.Παναγιωτόπουλος: «Λάβαμε το μήνυμά σας – Στηρίξτε το δήμαρχο που έχει ανάγκη ο τόπος»
Δήμος Δελφών - 31 Μαΐου, 2019

Θ.Παναγιωτόπουλος: «Λάβαμε το μήνυμά σας – Στηρίξτε το δήμαρχο που έχει ανάγκη ο τόπος»

 Θ.Παναγιωτόπουλος: «Λάβαμε το μήνυμά σας – Στηρίξτε το δήμαρχο που έχει ανάγκη ο τόπος»

 

 

Στο μήνυμά του για το Β γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο κ. Θανάσης Παναγιωτόπουλος τονίζει ότι έχει πάρει το μήνυμα των πολιτών από τον Α γύρο και ζητεί να επιλέξουν οι πολίτες τον δήμαρχο που έχει σχέδιο για τον τόπο».

Αναλυτικά σημειώνει τα εξή;

 

Αγαπητοί συμπολίτες,

 

Στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών επιλέξατε τους εκπροσώπους σας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών, καθώς και τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια των Κοινοτήτων μας.

Σε όλους τους εκλεγμένους αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά και στον κόσμο που μας στήριξε εκφράζω πολλές ευχαριστίες μέσα από την καρδιά μου.

 

Το αποτέλεσμά για εμάς δεν ήταν προφανώς ικανοποιητικό και μας έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Γνωρίζω καλά ότι στη θητεία μας δυσαρεστήσαμε πολλούς από εσάς. Ασφαλώς κάναμε και κάποια λάθη, κυρίως από το ζήλο μας να κάνουμε πολλά πράγματα και να αποδώσουμε έργο (μιας και δεν πιστεύουμε στον κανόνα της «χρυσής απραξίας»).

Δεν είχα και δεν είχαμε καμία κακή πρόθεση απέναντι σε κανέναν, είχαμε όμως την υποχρέωση να βάλουμε πριν απ’ όλα το γενικότερο συμφέρον και το καθήκον μας απέναντι στο Δήμο.

Πολλές φορές μου ασκήθηκε κριτική ότι δεν ήμουν αρκετά κοινωνικός και «κοντά στον πολίτη»…

Στην πραγματικότητα έπρεπε να κάνω μια καθαρή επιλογή: Ή θα καταπιανόμουν κυρίως με τα μεγάλα ζητήματα που είχαν καθοριστική επίδραση για το μέλλον του τόπου μας (οικονομική εξυγίανση του Δήμου, μεγάλες επενδύσεις, αναπτυξιακά έργα, πολιτικές διεκδικήσεις, προβολή και ανάδειξη της περιοχής κ.α.) ή θα εξαντλούμουν σε καθημερινές δημόσιες σχέσεις (καφενεία, κοινωνικές εκδηλώσεις κ.λπ.), που είναι και για εμένα ευχάριστες, αλλά δεν αποδίδουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Επέλεξα το πρώτο και το έκανα με πλήρη συνείδηση.

Αφιέρωσα τον εαυτό μου στο στόχο να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα και δύσκολα που απαιτούν πολύ χρόνο και μόχθο.

Θέλησα να εμφυσήσουμε ένα νέο, πιο αισιόδοξο και δυναμικό πνεύμα στον τόπο μας!

 

Την ερχόμενη Κυριακή είναι η ώρα της επιλογής του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής.

Η απόφασή μας θα έχει καθοριστικές συνέπειες για το μέλλον.

Εμείς, ξεκινώντας την προεκλογική εκστρατεία, σας ζητήσαμε να μας εμπιστευτείτε για να πάμε τον τόπο μας μπροστά!

Το ίδιο σας ζητώ και σήμερα.

Σας ζητώ κυρίως, ως υπεύθυνοι πολίτες, να μελετήσετε προσεκτικά το έργο που έχουμε παραγάγει, το σχεδιασμό αναπτυξιακών δράσεων που έχουμε προετοιμάσει και να προβληματιστείτε για το ποιος Δήμαρχος μπορεί αυτά να τα συνεχίσει και να τα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Ποιος Δήμαρχος και ποια ηγετική ομάδα δίνει προοπτική στον τόπο μας και ποιος εκπροσωπεί επαξίως το Δήμο Δελφών σε όλα τα επίπεδα.

Ποιοι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις συνεχόμενες δυσκολίες της εποχής μας χωρίς να υπολογίζουν πολιτικό κόστος, χωρίς να υποτάσσονται σε κομματικές προσταγές και άλλες κηδεμονίες, παρά μόνο και αποκλειστικά προτάσσοντας το τοπικό συμφέρον.

Ποιοι μπορούν να σας κοιτούν στα μάτια με εντιμότητα και ειλικρίνεια και ποιοι λειτουργούν με πολιτικούς τρόπους παλαιάς κοπής.

Ποιοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συνεργάζονται με όλους τους καλοπροαίρετους, χωρίς αποκλεισμούς και εξουσιαστική αλαζονεία.

Ποιοι έχουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που ήδη υλοποιείται και ποιοι δεν έχουν κανένα επί της ουσίας πρόγραμμα.

 

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 οφείλουμε να εκλέξουμε Δήμαρχο Δελφών και Δημοτική Αρχή με τα χαρακτηριστικά που έχει ανάγκη ο τόπος μας!

Σας ζητώ και αυτήν τη φορά να με εμπιστευτείτε και να μας εμπιστευτείτε!

—————————————————————————-

Άμφισσα, 30 Μαΐου 2019

Ο Δήμαρχος Δελφών (και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος)

Θανάσης Παναγιωτόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Ολοκληρώθηκε η προμήθεια και τοποθέτηση των προθηκών στη νέα αίθουσα του Εθνολογικού και Λαογραφικού Μουσείου Χρισσού, Συλλογή Ηλία Ε. Δαραδήμου

Ολοκληρώθηκε η προμήθεια και τοποθέτηση των προθηκών στη νέα αίθουσα του Εθνολογικού και Λ…