Home Π.Ε. Φωκίδας Η Π.Ε. Φωκίδας εφαρμόζει το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»
Π.Ε. Φωκίδας - 16 Ιουλίου, 2020

Η Π.Ε. Φωκίδας εφαρμόζει το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Ανακοίνωση για την υλοποίηση του προγράμματος  «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» εξέδωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης κ Δελμούζος αναφέροντας τα εξής:

Η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, εφαρμόζοντας το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», θα παραδώσει  ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, στους εταίρους του προγράμματος, Δήμο Δελφών και Δήμο Δωρίδας, προκειμένου να διανεμηθούν στους ωφελουμένους-πολίτες.
Ως ημερομηνίες παράδοσης και διανομής έχουν οριστεί, για το Δήμο Δωρίδας η Τετάρτη 22/07/2020 και το Δήμο Δελφών η Πέμπτη 23/07/2020 και Παρασκευή 24/07/2020.
 Οι δικαιούχοι, οφείλουν να ελέγχουν την παραδοτέα ποσότητα, κατά την ώρα της παραλαβής.
Με γνώμονα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διασποράς του νέου κορωνοϊού covid-19, οι διανομές θα γίνουν σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ
Γεώργιος Ζ. Δελμούζος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απάντηση Ι. Μπούγα, σε Επίκαιρη Ερώτηση της “ΝΙΚΗ” για τηΣχολή Δικαστικών Λειτουργών

Στον προγραμματισμό πρόσληψης δικαστικών υπαλλήλων, αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κα…